Νίκη Λυμπεράκη, Σία Κοσιώνη, Ράνια Τζίμα εύχονται Καλή Χρονιά με τα παιδιά τους - άντε και καλές ειδήσεις covid-free (φωτό)

Τρεις μαμάδες - παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων στέλνουν τις ευχές τους

Τρεις μαμάδες - παρουσιάστριες δελτίων ειδήσεων, η Νίκη Λυμπεράκη, η Σία Κοσιώνη και η Ράνια Τζίμα, με αναρτήσεις τους στο Instagram εύχονται Καλή Χρονιά.

«Να έχουμε υγεία και χαρά! #newyear» έγραψε η Νίκη Λυμπεράκη, ενώ στην φωτογραφία την βλέπουμε να κρατάει τον γιο της ψηλά, στην αγκαλιά της και να τον κοιτά με λατρεία.

Η δημοσιογράφος και ο σύντροφός της Αλέξανδρος Χατζόπουλος είχαν βαφτίσει τον Οκτώβριο που μας πέρασε τον μικρό, ο οποίος και πήρε το όνομα Παναγιώτης Μάξιμος.

Με μια φωτογραφία με τον γιο της θέλησε να στείλει τις ευχές της και η Σία Κοσιώνη. Στην εικόνα βλέπουμε τον Δήμο Μπακογιάννη να φορά το σκουφάκι του Άγιου Βασίλη, ενώ είναι μαζί με την μαμά του στην ρόδα της Τεχνόπολης.

Από μικρή κάθε φορά που ζοριζόμουν ανέβαινα κάπου ψηλά. Είχα τον βράχο μου κοντά στα ραντάρ στην Πεντέλη από όπου χάζευα το αχανες λεκανοπέδιο και τη βοή του, αλλά και το καταφύγιο μου στην ταράτσα, όπου ξάπλωνα στην δροσερή πλάκα και το βλέμμα μου χανόταν στα αστέρια.

Αυτές οι μικρές ιεροτελεστίες που με «μίκραιναν», που με τοποθετούσαν δηλαδή σωστά στο χώρο και στο χρόνο τονίζοντας την ασημαντότητα μου μέσα σε αυτόν, δρούσε πάντα ανακουφιστικά για οτιδήποτε με βάραινε.

Έτσι και σήμερα που έπεισα τον γιο μου να ανέβουμε στη ρόδα της Τεχνόπολης. Μόνοι μας σε ένα ολόκληρο μηχάνημα, βγάλαμε για λίγο τις μάσκες, χαζεψαμε από ψηλά την πόλη, τα αυτοκίνητα και τους ανθρώπους που όλοι μαζί αυτές τις μέρες βιώνουμε ακριβώς την ίδια αγωνία και τους ίδιους φόβους και του είπα με μεγάλη αυτοπεποίθηση πως όλα θα πάνε καλά.

Κανεις δεν είναι μόνος σε αυτό. Δείτε το από ψηλά. Βοηθάει. Καλή μας χρονιά! #happynewyear #itwillgetbetter» έγρψε η δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ στο Post της.

Τέλος η Ράνια Τζίμα δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την κορούλα της να φορά το καλό της φορεματάκι και να στέκεται μποστά στο στολισμένο δέντρο.

«Home sweet home?Καλές γιορτές! #xmas #merrychristmas» έγραψε στο post της η δημοσιογράφος του Mega, που έχει αποκτήσει την Ελένη με τον σύζυγό της  Γαβριήλ Σακελλαρίδη.

Καλή Χρονιά με περισσότερες καλές ειδήσεις και ένα covid-free 2022, θα συμπληρώσουμε εμείς!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ