Οι γιαγιάδες celebrities Πόπη Τσαπανίδου & Κατερίνα Διδασκάλου αγκαλιά ή βόλτα με τα εγγονάκια τους (φωτό)

Τους έχουν τεράστια αδυναμία

Οι γιαγιάδες της ελληνικής showbiz Κατερίνα Διδασκάλου και Πόπη Τσαπανίδου λένε φέτος τα χρόνια πολλά για το νέο έτος μαζί με τα αγαπημένα τους εγγόνια!

«Πιστεύετε στον Άι Βασίλη; Εγώ ναι! Πιστέψτε στα μικρά καθημερινά θαύματα. Το απαιτεί η εποχή μας! #ΚαλήΧρονιά!» έγραψε σε ανάρτησή της στο Instagram η αγαπημένη ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες.

Στην φωτογραφία την βλέπουμε να φορά ένα σκούρο κόκκινο, φόρεμα από βελούδο, ενώ στέκεται μποστά από ένα χριστουγεννιάτικο, στολισμένο δέντρο μαζί με τα εγγονάκια της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου έχει κάνει δύο γάμους και έχει δύο κόρες και έναν γιο. «Έχω τρία εγγόνια. Είναι πρόσφατο το νέο εγγόνι, έξι μηνών. Ο παράγοντας τύχη παίζει ρόλο στη ζωή μας. Η μεγάλη μου κόρη ζει στο Άμστερνταμ. Έχει τα τρία μωρά.

Βλέπει τις Άγριες Μέλισσες. Η δεύτερή μου κόρη που ζει εδώ, βλέπει τις Μέλισσες πιο συστηματικά. Μου λέει πως είμαι καλή. Ο γιος μου βλέπει τη σειρά λιγότερο γιατί σπουδάζει και δουλεύει παράλληλα. Για τα παιδιά είμαι η μαμά τους» είχε πει η ίδια σε παλιότερη συνέντευξή της.

Photo: Instagram

Με μια φωτογραφία στην οποία κρατάει στα χέρια της τον λατρεμένο της εγγονό, είπε τα χρόνια πολλά και η Πόπη Τσαπανίδου, που το τελευταίο διάστημα μοιράζει τον χρόνο τους μεταξύ Ελλάδας και Ολλανδίας, όπου μένει η κόρη της Μαρίνα.

«2022! Να φέρει υγεία σε όλους μας. Και χαρές. Και την δυνατότητα να τις διακρίνουμε αυτές τις χαρούμενες στιγμές του, ώστε να τις απολαμβάνουμε! Ο #Ettore και γω ευχόμαστε, η νέα χρονιά να σας φέρει ότι θέλετε. Γράψτε εδώ ? στα σχόλια τι περιμένετε φέτος ❤» έγραψε στην ανάρτησή της η δημοσιογράφος.

Photo: Instagram

Να σημειωθεί ότι η Πόπη Τσαπανίδου είχε ταξιδέψει στην Ολλανδία και όταν ήταν έγκυος η κόρη της ενώ έχει πάει ξανά στην χώρα για να βοηθήσει την Μαρίνα με το μωρό.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια στην τελευταία της ανάρτηση είχε γράψει για τον νέο της ρόλο ως γιαγιά:

«Ένας κύκλος ζωής κλείνει σε λίγο. 54 χρόνια ήμουν κόρη και μαμά. Τώρα ετοιμάζομαι να γίνω γιαγιά. Αλλαγή ρόλου, ταυτότητας. Μεγάλη Ευλογία. Πόσο τυχερή αισθάνομαι, που τα κατάφερα να φτάσω ως εδώ. Και καθώς περιμένω την κόρη μου να φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί, το πρώτο μου εγγονάκι, η σκέψη μου είναι δίπλα σε εσάς, που ετοιμάζεστε να γίνεται γονείς, αλλά δεν έχετε δίπλα σας τη μαμά ή τον μπαμπά σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ