Αθηνά Οικονομάκου: Με πολύ κέφι και αγάπη υποδέχτηκε το νέο χρόνο - αγκαλιά με τον άντρα & τα παιδιά τους (φωτό)

Οι φωτό από το ρεβεγιόν τους

Μαζί με την αγαπημένη της οικογένεια πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία και μοιράστηκε με τους 1.1 εκατομμύρια followers της στο Instagram φωτογραφίες από το τραπέζι που έκαναν σπίτι τους.

Με πολύ κέφι και κυρίως με αγάπη η ηθοποιός πέρασε όμορφες στιγμές με τον σύζυγό της Φίλιππο Μιχαλόπουλο και τα δύο τους παιδιά.

Φωτογραφίες: Instagram

Σημειώνεται ότι ο Μάξιμος ήρθε στον κόσμο τον Μάρτιο του 2018, ενώ τον Ιούνιο του 2021 το ζευγάρι καλωσόρισε την κορούλα του, Ηλέκετρα - Σιέννα.

«About last night..happiness overload» έγραψε στο post της η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία και επέλεξε για το ρεβεγιόν ένα υπέροχο κόκκινο φόρεμα από την σειρά ρούχων Project Soma που έχει δημιουργήσει μαζί με την Μαίρη Συνατσάκη.

Στα κόκκινα ήταν ντυμένη όμως και η κορούλα της που φορούσε ένα χαριτωμένο φορεματάκι και μια στέκα με πομ - πομ.

Φωτογραφίες: Instagram

Μιλώντας πρόσφατα στο περιοδικό Hello η ίδια είχε απαντήσει για το πώς αποφάσισαν να δώσουν τα συγκεκριμένα ονόματα στα παιδιά τους: 

«Το όνομα Ηλέκτρα το επιλέξαμε λόγω της μητέρας του συζύγου μου. Όσο για το Σιέννα, στην πρώτη μου εγκυμοσύνη, πριν μάθουμε ότι είναι αγόρι, ήμαστε διακοπές με τον Φίλιππο και αρχίσαμε να ψάχνουμε ονόματα.

Καταλήξαμε λοιπόν στο Μάξιμος για αγόρι και στο Σιέννα για κορίτσι. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο γιος μας, τον ονομάσαμε Μάξιμο-Σπύρο και, τώρα με το κοριτσάκι, δεν το συζητήσαμε καν.

Δεν είχαμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να της δώσουμε οπωσδήποτε ένα όνομα που να γιορτάζει. Ελπίζω να αρέσει και σε εκείνη».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ