Υποδοχή στο 2022 για τους μεγάλους stars: John Travolta, Oprah, Monica Bellucci, Joan Collins, Michael Douglas (φωτό & βίντεο)

Οι αναρτήσεις τους για το νέο έτος

Ευχές για Καλή Χρονιά από τους ξένους celebrities που με αναρτήσεις τους στα social media στέλνουν τις ευχές τους για το 2022 που μόλις μπήκε.

«Εύχομαι σε όλους Καλή Χρονιά» γράφει σε post της η Monica Bellucci αναδημοσιεύοντας μια φωτογραφία της την οποία τράβηξε ο Tom Volf,  συγγραφέας του βιβλίου "Μαρία Κάλλας: Γράμματα και Αναμνήσεις» , σκηνοθέτης και παραγωγός της ομώνυμης παράστασης.

Στο στιγμιότυπο βλέπουμε την Ιταλίδα ηθοποιό να ποζάρει με ένα λευκό πουκάμισο και ένα Cartier κολιέ στον λαιμό της.

Καλή Χρονιά ευχήθηκε και ο John Travolta που έκανε ρεβεγιόν μαζί με την 21χρονη κόρη του Ella και τον 11χρονο γιο του Benjamin.

Υπενθυμίζεται ότι ο John Travolta έχει αποκτήσει τα δύο του παιδιά με την  σύζυγό του Kelly Preston, η οποία πέθανε τον Ιούλιο του 2020 σε ηλικία 57 ετών, δύο χρόνια αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού. Αυτή δεν ήταν η μόνη τραγωδία που έχει αντιμετωπίσει η οικογένεια του ηθοποιού αφού ο μεγαλύτερός τους γιος ο Jett, πέθανε το 2009 σε ηλικία 16 ετών,  από χρόνια ασθένεια που είχε εκ γενετής.

 

Η Joan Collins από την θρυλική «Δυναστεία» μοιράστηκε στο Instagram μια φωτογραφία εκείνης και του συζύγου της Percy Gibson ενώ στο μήνυμά της ανέφερε:

«Εύχομαι σε όλους ένα #ευτυχισμένο έτος και ένα πολύ καλύτερο #2022!!!».

«Είθε το 2022 να φέρει σε εσάς και σε όλους όσους αγαπάτε Ευλογίες σε Αφθονία!» έγραψε από την πλευρά της η Oprah Winfrey σε ανάρτηση που έκανε στο Instagram.

Η παρουσιάστρια πέρασε το ρεβεγιόν μαζί με την οικογένειά της και δημοσίευσε ένα σχετικό βίντεο στη σελίδα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oprah (@oprah)

«Ας σφυρίξουμε τον δρόμο μας προς το 2022» λέει η Shakira η οποία και μοιράστηκε με τους followers της δυο φωτογραφίες στις οποίες την βλέπουμε μαζί με τον αγαπημένο της Ζεράρ Πικέ, με τον οποίο έχουν αποκτήσει μαζί  δύο γιους, τον Μίλαν (γενν. 22 Ιανουαρίου 2013) και τον Σάσα (γενν. 29 Ιανουαρίου 2015).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Η Salma Hayek πάλι επέλεξε μια πιο «καλοκαιρινή» φωτογραφία για να στείλει τις ευχές της για το 2022, αφού σε αυτή την βλέπουμε με το μαγιό της να έχει βουτήξει στα καταγάλανα νερά κάποιας θάλασσας.

« Είθε αυτό το νέο έτος να σας φέρει την επίγνωση της δικής σας δύναμης. Ευτυχισμένο, με υγεία το 2022 ???» έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

Καλή Χρονιά είπαν με βίντεο που ανέβασαν στα social media και ο Michael Douglas με την Catherine Zeta Jones. Ειδικότερα ο 77χρονος ηθοποιός μοιράστηκε ένα κλιπ στο οποίο τον τον ακούμε να μιλάει για το έτος που πέρασε και να στέλνει τις ευχές του για το 2022.

«Λοιπόν, επιτέλους είναι εδώ! Το τέλος μιας άσχημης χρονιάς! Συγχαρητήρια σε όλους σας που το περάσατε. Τώρα που βρισκόμαστε μπροστά στην Πρωτοχρονιά, ήρθε η ώρα για πρωτοχρονιάτικες αποφάσεις!

 Έχω ήδη την δική μου! Μείωση της έντασης - #ConflictResolution! Σας εύχομαι μια υπέροχη νέα χρονιά, πρέπει να είναι καλύτερη από αυτή! Η οικογένειά μου και εγώ στέλνουμε όλη μας την αγάπη και ευχόμαστε σε όλους ένα #HappyNewYear! ❤️ MD».

Η 52χρονη σύζυγός του από πλευράς της ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο την βλέπουμε να περπατά, ενώ σημειώνει «προχωρώντας προς το 2022». «Σε εσάς και τους δικούς σας. Ελπίζουμε το 2022 να σας φέρει αγάπη. Να φέρει ευτυχία, να φέρει υγεία. Όλα τα άλλα μπορούμε να αντιμετωπίσουμε. Σας αγαπώ παιδιά. Ζέτα» έγραψε στο post της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ