Ο Jeff Bezos με γυαλιά - καρδούλες & το κορίτσι του δίπλα στην πισίνα: Το disco party για την αλλαγή του χρόνου (φωτό)

Οι φωτογραφίες από την Πρωτοχρονιά του πλουσιότερου ανθρώπου

Ο Jeff Bezos και η σύντροφός του Lauren Sanchez καλωσόρισαν το νέο έτος δίπλα στην πισίνα, στο Σεντ Μπαρτς μαζί με τους πιο κοντινούς και αγαπημένους τους ανθρώπους.

Ο 57χρονος δισεκατομμυριούχος ιδρυτής της Amazon μοιράστηκε με τους 3.6 εκατομμύρια follwers του στο Instagram φωτογαρφίες από το ρεβεγιόν με τον ίδιο να γράφει στην ανάρτηση:

«Περάσαμε τόσο πολύ χθες το βράδυ γιορτάζοντας με ένα τρελό ντίσκο πάρτι με την οικογένεια, αλλά ο νέος χρόνος είναι επίσης μια εξαιρετική στιγμή για να κάνεις απολογισμό και να επικεντρωθείς στην προσωπική ανάπτυξη, ανανέωση, αναγέννηση και προσοχή σε κάθε στιγμή της ζωής σου. Το καλό και το κακό. Ολα αυτά. Γιορτάστε και μεγαλώστε».

Φωτογραφίες: Instagram

Ο μεγιστάνας πέρα από την 52χρονη φιλενάδα του πέρασε την παραμονή της Πρωτοχρονιάς μαζί με τον μικρότερο αδερφό του Μαρκ, τον γιο της Lauren, Nikko και τον πρώην σταρ του NFL, Tony Gonzalez.

Η κοπέλα του σχολίασε την ανάρτηση γράφοντας: «Σ 'αγαπώ μωρό μου. Για κάθε λόγο και για κανένα λόγο». Ο Bezos φόρεσε ένα πορτοκαλί πουκάμισο με μοτίβο και γυαλιά ηλίου - καρδούλες για τις γιορτές, ενώ η Lauren, η οποία είναι πρώην παρουσιάστρια της τηλεόρασης, είχε φορέσει ένα μαύρο crop top με ασορτί δερμάτινο παντελόνι.

Φωτογραφίες: Instagram

Όπως αναφέρει η Daily Mail το ζευγάρι είχε κάνει διακοπές στο νησί της Καραϊβικής και στο παρελθόν, ενώ το 2019 ήταν μαζί και ο γιος της Lauren.

Ο ιδρυτής της Amazon, ο οποίος εκτιμάται ότι έχει περιουσία αξίας 210 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είναι ο δεύτερος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο μετά τον ιδιοκτήτη της Tesla, Έλον Μασκ, ο οποίος τον έριξε πρόσφατα από την πρώτη θέση με περιουσία 276,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων έναντι 203,9 δισεκατομμυρίων δολαρίων του Bezos|, σύμφωνα με Forbes.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ