Ινδία: Έμειναν έκπληκτοι με κατσικάκι που γεννήθηκε με πρόσωπο ανθρώπου - «είναι σημάδι από τον θεό» (βίντεο)

Θεωρείται κακός οιωνός ή κακή τύχη, είπαν οι ντόπιοι

Ένας Ινδός αγρότης έμεινε έκπληκτος όταν μια από τις κατσίκες του γέννησε ένα κατσικάκι με «πρόσωπο ανθρώπου» που οι γείτονες περιέγραψαν ως «προειδοποίηση από τον Θεό».

Η κατσίκα που ανήκει στον 446χρονο Shakar Das γέννησε αρκετά μικρά στο χωριό Gangapur στο βορειοανατολικό κρατίδιο Assam της Ινδίας. Ωστόσο το δεύτερο κατσικάκι που έφερε στον κόσμο ήταν εκείνο που προκάλεσε την έκπληξη του ιδιοκτήτη και των γειτόνων του, αφού είχε ένα πρησμένο, παραμορφωμένο πρόσωπο που έμοιαζε με ανθρώπινο κεφάλι.

Ο Shakar είπε, σύμφωνα με την Daily Mail, ότι το κατσικάκι γεννήθηκε ζωντανό παρά τις σημαντικές παραμορφώσεις, όμως αργότερα πέθανε και το έθαψαν.

Στην Ινδία, η γέννηση ενός παραμορφωμένου ζώου θεωρείται κακός οιωνός ή κακή τύχη, είπαν οι ντόπιοι. «Οι γείτονες έσπευσαν στο σπίτι μας. Όλοι έμειναν σοκαρισμένοι από την εμφάνισή του» δήλωσε ο αγρότης.

«Σε πολλούς τομείς, θεωρείται ως προειδοποίηση. Οι άνθρωποι βλέπουν τις μεταλλαγμένες γεννήσεις ως σημάδι από τον Θεό» είπε από πλευράς του ένας γείτονας που ονομάζεται Rakesh Kumar.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ