Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Mεγαλύτερη πίεση στη διάρκεια της μέρας - Nα είστε προσεκτικοί σε όλους τους τομείς: υγεία, σχέσεις, δουλειά

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Αιγόκερω σήμερα Δευτέρα σε όλη τη διάρκεια της μέρας και σχηματίζει σύνοδο με την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα ενεργοποιώντας τη μεταξύ τους όψη συνόδου. Η ενεργοποίηση αυτή δημιουργεί ένα περίεργο κλίμα στην ψυχολογία μας, μας κάνει πιο ανήσυχους και είμαστε πιο βιαστικοί στα συμπεράσματα μας.

Αυτή είναι μια όψη αρκετά απαιτητική που δημιουργεί αγωνία και ένταση σε ψυχολογικό επίπεδο είτε σε ό,τι αφορά τις σχέσεις μας προσωπικές κι επαγγελματικές, είτε σε ό,τι αφορά τα οικονομικά. 

ΚΡΙΟΣ

Τα θέματα των επαγγελματικών ή των υποχρεώσεων που έχετε στη ζωή ο καθένας από σας είναι αυτά που σας απασχολούν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας. Ενδεχομένως να υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες και να πρέπει να τις συμμαζέψετε πριν απολαύσετε κάποιες ώρες χαλάρωσης και ξενοιασιάς στο σπίτι σας, ασχολούμενοι με αυτά που σας αρέσουν. 

ΤΑΥΡΟΣ

Τη Δευτέρα μπορεί να νιώθετε μεγαλύτερη κόπωση από τη νοητική υπερπροσπάθεια των τελευταίων ημερών και πιθανώς και εξαιτίας κάποιων δυσκολιών που μπορεί να προέκυψαν την προηγούμενη εβδομάδα. Ενδεχομένως να νιώθετε ότι κάπου αδικηθήκατε ή παρεξήγησαν άλλοι τις προθέσεις σας. Άλλοι μπορεί να έχετε ένα οικογενειακό θέμα που χρειάζεται να προσπαθήσετε για να λυθεί ή μπορεί να σας απασχολεί και η υγεία ή η φυσική σας κατάσταση ή ενός δικού σας προσώπου. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σε γενικές γραμμές όταν γεμίζετε το πρόγραμμα σας με πολλές δραστηριότητες είναι μια ενδιαφέρουσα μέρα για σας τους αεικίνητους Διδύμους, αλλά αν τώρα το πρωί της Δευτέρας ξυπνήσετε με διάθεση να μην κάνετε τίποτε και να ξεκουραστείτε, μην πιέσετε τον εαυτό σας. Φτιάξετε τη λίστα με όσα πρέπει να γίνουν και είναι απολύτως απαραίτητα και ακολουθήστε τους δικούς σας ρυθμούς.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ