Ο Σταύρος Νιάρχος υποδέχτηκε το 2022 με την αδερφή του Ευγενία & την γυναίκα του Ντάσα: Το party στο ξενοδοχείο της οικογένειας στο St Moritz (φωτό)

Λαμπερή Πρωτοχρονιά στην Ελεβτία

Λαμπερή Πρωτοχρονιά στο ξενοδοχείο της οικογένειας στο St Moritz της Ελβετίας για τον Σταύρο Νιάρχο που υποδέχτηκε το 2022 μαζί με την γυναίκα του Ντάσα Ζούκοβα, την αδερφή του Ευγενία και τον αδερφό του Θοδωρή.

Μαζί τους ήταν και η Καμίλ Ρόουζ, σύντροφος του Θοδωρή Νιάρχου, η οποία είναι διάσημο μοντέλο και πρώην άγγελος της Victoria Secret.

Ήδη στα stories του στο Instagram, τόσο η Ευγενία Νιάρχου - η οποία και τα Χριστούγεννα δημοσίευσε φωτογραφίες της από το πολυτελές αλπικό θέρετρο - όσο και η Ντάσα Ζούκοβα, έχουν αναρτήσει εικόνες από το party. 

Να σημειωθεί ότι η Ντάσα ήταν παντρεμένη με τον μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς (χώρισαν το 2017) με τον οποίο έχει δύο παιδιά, την Λία και τον Άαρον Αλεξάντερ. Τον Μάρτιο του 2021 έφερε στον κόσμο το τρίτο της παιδί, τον καρπό του έρωτά της με τον Σταύρο Νιάρχο. 

Στο 5άστερο Kulm Hotel, που έχει η οικογένεια στο St Moritz είχε γίνει και ο λαμπερός γάμος Έλληνα κροίσου με την Ρωσίδα καλλονή.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

Το βράδυ της Κυριακής η Ντάσα μοιράστηκε μεταξύ άλλων στα stories ένα στιγμιότυπο στο οποίο την βλέπουμε να ποζάρει μαζί με τον αγαπημένο της, ενώ έχει ανεβάσει και φωτογραφίες με την αδερφή του συζύγου της και την κοπέλα του αδερφού του.

Για την περίσταση η Ζούκοβα επέλεξε ένα γαλάζιο μίνι φόρεμα με ζιβάγκο και φτερά στα μανίκια, το οποίο συνδύασε με λαμπερά, μεγάλα σκουλαρίκια. Η σχεδιάστρια κοσμημάτων από πλευράς της φόρεσε επίσης ένα μίνι φόρεμα με φτερά, σε μεταλλιζέ πράσινο χρώμα.

Η Καμίλ από την άλλη ήταν ντυμένη με ένα ασημί φόρεμα με διαφάνεια το οποίο έβαλε με μαύρο καλσόν. 

Πριν λίγες ημέρες η Ντάσα Ζούκοβα είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στην οποία την είδαμε να ποζάρει στο μπαλκόνι του Kulm Hotel.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dasha Zhukova (@dasha)

Η σύζυγος του Σταύρου Νιάρχου φορούσε ένα μακρύ παλτό με γούνα, τζιν παντελόνι και πουλόβερ σε κρεμ απόχρωση ενώ έγραψε στην ανάρτηση: «Δεν μπορείτε να αγοράσετε την ευτυχία, αλλά μπορείτε να αγοράσετε ένα πάσο για σκι».

Να σημειωθεί ότι ο Σταύρος Νιάρχος και ο γιος του, Σταύρος Νιάρχος Jr,  θεωρούνται πολύ σημαντικά πρόσωπα στο St. Moritz ενώ ο Έλληνας πλοιοκτήτης είναι επίτιμος δημότης της περιοχής. Ο πατέρας και ο Θείος του Σταύρου Νιάρχου κατέχουν επίσης μεγάλες εκτάσεις στο συγκεκριμένο μέρος.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ