Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Θέματα που σχετίζονται με τη συλλογική δουλειά,σήμερα μπορεί να μας απασχολήσουν περισσότερο

Αναλυτικά οι προβλέψεις...

Η Σελήνη δείκτης της διάθεσης και της καθημερινότητας μας μαζί με τον Ερμή έχουν περάσει ήδη στο ζώδιο του Υδροχόου και τις πρωινές ώρες σχηματίζουν μεταξύ τους όψη συνόδου, ενώ στην πορεία η Σελήνη θα ενεργοποιήσει το τετράγωνο Ουρανού-Κρόνου σχηματίζοντας όψεις και με τους δυο. Θέματα που σχετίζονται με τη συλλογική δουλειά, ό,τι αφορά την τηλεργασία ή την τηλεκπαίδευση σήμερα μπορεί να μας απασχολήσουν περισσότερο, ειδικά αν υπάρχουν απρόοπτα με τις συνδέσεις, κλπ.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να συναντήσετε περίεργες συνθήκες στη συνεργασία σας με τους άλλους ή οι φίλοι και οι συνεργάτες σας να έχουν στο μυαλό τους τελείως διαφορετικά πράγματα σε σχέση με σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι εσείς πρέπει να ακολουθήσετε τους ρυθμούς των άλλων αν δεν το νιώθετε σωστό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη έχοντας περάσει στον Υδροχόο και στον τομέα της καριέρας, αλλά και των «πρέπει» στη ζωή σας, κάνει την Τρίτη πιο αγχωτική μέρα για σας, καθώς όλα τρέχουν σε πιο γρήγορους ρυθμούς και ταυτόχρονα συμβαίνουν και αρκετά απρόοπτα που χαλάνε τη ροή. Άρα εσείς πρέπει να είστε στις επάλξεις για ό,τι δεν πηγαίνει όπως το θέλετε, είτε για να το ξανακάνετε από την αρχή είτε για να βρείτε έναν διαφορετικό τρόπο να το κάνετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η όποια υπομονή μπορεί να δείξετε σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι μόνο για το καλό σας θα είναι, καθώς το τετράγωνο Σελήνης-Ουρανού και η σύνοδος με τον Κρόνο μπορεί να δείξουν προβλήματα, είτε σε επικοινωνιακό επίπεδο είτε σε θέματα μετακινήσεων. Γενικά είναι από τις μέρες που οι άνθρωποι δύσκολα συνεννοούνται μεταξύ τους, ενώ η μέρα μπορεί να έχει και απρόοπτα που απειλούν να σας βγάλουν εκτός προγράμματος. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ