Είναι δίδυμα αλλά έχουν γενέθλια άλλο μήνα & έτος! - Το ένα γεννήθηκε πριν την αλλαγή του χρόνου, το άλλο μετά (φωτό & βίντεο)

Πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο γεγονός με τις πιθανότητες να είναι περίπου μία στα δύο εκατομμύρια

Δίδυμα που γεννήθηκαν στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ με διαφορά μόλις 15 λεπτών κατέληξαν να έχουν γενέθλια με διαφορετική ημερομηνία και χρονιά, αφού ήρθαν στον κόσμο πάνω στην αλλαγή του έτους! Πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο γεγονός με τις πιθανότητες να είναι περίπου μία στα δύο εκατομμύρια.

Η Fatima Madrigal και ο Robert Trujillo υποδέχθηκαν τον γιο τους Alfredo Antonio Trujillo σε ιατρικό κέντρο στην Καλιφόρνια στις 23:45 την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Ηαδερφούλα του Aylin Yolanda Trujillo γεννήθηκε ένα λεπτό μετά τα μεσάνυχτα.

Έτσι ενώ ο μικρός θα έχει τα γενέθλιά του στις 31 Δεκεμβρίου, με έτος γέννησης το 2021, η δίδυμη αδερφή του θα γιορτάζει τα γενέθλιά της την πρώτη Ιανουαρίου με έτος γέννησης το 2022!

Η κυρία Madrigal είπε σύμφωνα με το news.sky.com: «Είναι απίστευτο, είμαι πολύ ευτυχισμένη που είμαι μητέρα. Βέβαια μου ακούγεται τρελό ότι τα μωρά μου αν και δίδυμα έχουν διαφορετικές ημερομηνίες γενέθλια».

Τώρα τα νεογέννητα μωράκια θα γνωρίσαν τα τρία άλλα αδέρφια τους, δύο κορίτσια και ένα αγόρι, με την κυρία Madrigal να λέει ότι η οικογένεια ανυπομονούσε να τα συναντήσει.

Η μαιευτήρας και οικογενειακή γιατρός του ιατρικού κέντρου, Δρ Ana Abril Arias, χαρακτήρισε τη γέννηση των διδύμων «μια από τις πιο αξιομνημόνευτες» της καριέρας της

Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στην Ιντιάνα το 2020, όταν μία μητέρα γέννησε με διαφορά μισής ώρας τα δίδυμά της, το ένα στις 31 Δεκεμβρίου του 2019 και το άλλο των πρώτη Ιανουαρίου του 2020.

Σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC), καταγράφονται περίπου 120.000 γεννήσεις διδύμων κάθε χρόνο στις ΗΠΑ, ποσοστό λίγο πάνω του 3% όλων των γεννήσεων.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ