Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: H ημέρα μας κάνει πιο ευαίσθητους και πιο ανήσυχους σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Την Τετάρτη η Σελήνη θα βρίσκεται στον Υδροχόο, κάνοντας μας πιο ευαίσθητους και πιο ανήσυχους σε θέματα που αφορούν το κοινωνικό σύνολο και ενδεχομένως να υπάρχει μια πιο έντονη πολιτική επικαιρότητα ή εξελίξεις σε ό,τι αφορά περαιτέρω περιορισμούς για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Όμως η μέρα έρχεται με μια ιδιαιτερότητα που είναι σχετικά πιο σπάνια. Σχεδόν στην ολότητά της η Σελήνη θα βρίσκεται σε φάση κενής πορείας.

Το φεγγάρι θα σχηματίσει την τελευταία του όψη στη διάρκεια της νύχτας στις 02:44 ένα εξάγωνο προς τον Άρη και στην πορεία δεν θα κάνει καθόλου όψεις μέχρι τα ξημερώματα της Πέμπτης 6/1 και συγκεκριμένα στις 02:16 που θα περάσει στους Ιχθύς. Όπως καταλαβαίνετε η μέρα απέχει πολύ από το να είναι σταθερή για σημαντικές αποφάσεις. 

ΚΡΙΟΣ

Τους φίλους, τις παρέες, ακόμη και τους διαδικτυακούς σας φίλους, αφορά η Σελήνη στον Υδροχόο σήμερα και σας βρίσκει πιο πρόθυμους να επικοινωνήσετε, να βγείτε, να έρθετε σε επαφή με αυτούς που χαίρεστε την παρέα τους ή τις δραστηριότητες μαζί τους. Γενικώς θα υπάρχει έντονη η ανάγκη της επικοινωνίας, ενώ θα έχετε την περιέργεια να γνωρίσετε και καινούρια άτομα ή να ασχοληθείτε με πράγματα που δεν συνηθίζετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Την Τετάρτη φαίνεται ότι δεν θα καταφέρετε να χαλαρώσετε όπως θα θέλατε ή θα είχατε ανάγκη αγαπητοί μου Ταύροι, καθώς οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά, στο σπίτι ή τις σπουδές, ανάλογα και με την ηλικία ή τη φάση της ζωή σας, δεν θα σας επιτρέψουν να είστε πολύ χαλαροί. Επειδή όμως είναι μια μέρα που έρχεται με μια ιδιαιτερότητα, αυτή της Σελήνης σε φάση κενής πορείας σε όλη τη διάρκεια της, η πρόοδος που θα επιτελέσετε δεν θα είναι ικανοποιητική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Τετάρτη είναι μια πιο άνετη μέρα για σας με τη Σελήνη στον Υδροχόο που θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε και κάποια ευχάριστα πράγματα, εκτός από τις συνήθεις υποχρεώσεις σας. Εσείς θα έχετε καλύτερη διάθεση, θα νιώθετε περισσότερη αυτοπεποίθηση, θα είστε πιο ενθουσιώδεις και πρόθυμοι να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες ή νέους ανθρώπους.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ