Πρίγκιπας Αλβέρτος: Τα 4 παιδιά του στην πρώτη τους κοινή φωτό - τα δίδυμα πριγκιπόπουλα του Μονακό με τα ετεροθαλή αδέρφια τους

Ποζάρουν όλα μαζί

Τα τέσσερα παιδιά του πρίγκιπα Αλβέρτου του Μονακό εμφανίστηκαν στην πρώτη τους κοινή δημόσια φωτογραφία.

Η Jazmin Grimaldi, η 29χρονη κόρη του Αλβέρτου από τη σύντομη σχέση του με την Αμερικανίδα Tamara Rotolo, μοιράστηκε στο Instagram ένα βίντεο με ορισμένα στιγμιότυπα από την χρονιά που πέρασε.

Σε ένα από αυτά λοιπόν είναι μαζί με τα 7χρονα δίδυμα ετεροθαλή αδέρφια της, την πριγκίπισσα Γκαμπριέλα και τον πρίγκιπα Ζακ, αλλά και με τον Alexandre Grimaldi- Ο Coste, τον 18χρονο γιο του που έχει αποκτήσει ο royal του Μονακό με τη Nicole Coste.

Υπενθυμίζεται ότι ο γιος της Grace Kelly είχε γνωρίσει την μητέρα του 18χρονου όταν εκείνη εργαζόταν ως αεροσυνοδός το 1997. Τα δίδυμα πριγκιπόπουλα είναι τα παιδιά που έχει με την σύζυγό του πριγκίπισσα Σαρλίν, ενώ ο μικρός Ζακ είναι παράλληλα ο διάδοχός του.

Photo: Instagram/jazmingrimaldi

Όπως σημειώνει το People στην ανάρτηση δεν υπάρχει πληροφορία για το πότε τραβήχτηκε η φωτογραφία με τα τέσσερα παιδιά του Αλβέρτου, ωστόσο όταν ο τελευταίος είχε επισκεφτεί την Σαρλίν μαζί με τα δίδυμα στη Νότια Αφρική, η πριγκίπισσα είχε αποκαλύψει μέσα από ανάρτησή της ότι η «Γκαμπριέλα αποφάσισε να κουρευτεί μόνη της».

Αν κρίνουμε λοιπόν από την κοντοκουρεμένη φράντζα της μικρής royal, στην εικόνα με τα αδέλφια της, μάλλον τραβήχητηκε λίγο πριν ή μετά το ταξίδι τους.

Η Jazmin είχε μιλήσε για πρώτη φορά για τη σχέση της με τον πατέρα της, σε μια συνέντευξη του 2015 στο Harper's Bazaar.  Μετά από δικαστική διαμάχη ο Αλβέρτος την αναγνώρισε τελικά ως κόρη του και οι δυο τους συναντήθηκαν πρώτη φορά όταν εκείνη ήταν 11 ετών.

«Ήθελα εκείνη τη στιγμή να συνδεθώ με τον πατέρα μου, να τον γνωρίσω και να με γνωρίσει», είπε στο περιοδικό. «Δεν είχα αυτή τη φιγούρα, μου έλειπε αυτό. Είναι υπέροχο που συνέβη όταν συνέβη, και από τότε απολαμβάνουμε μια υπέροχη σχέση».

Δείτε επίσης: Αλβέρτος του Μονακό: Η μητέρα του εξώγαμου παιδιού του αποκαλύπτει - ο «ζεστός» πρίγκιπας, οι εντάσεις με την πριγκίπισσα Σαρλίν (φωτό)

Αν και η Jazmin δεν γνώρισε ποτέ τη γιαγιά της Grace Kelly, λέει ότι ένιωσε «μια σύνδεση» με την ηθοποιό όταν είδε την ταινία High Society. Στο μιούζικαλ του 1956 πρωταγωνιστεί η Kelly μαζί με τον Bing Crosby και τον Frank Sinatra. «Ήταν η πρώτη φορά που συνειδητοποίησα ότι είχαμε σχέση. Είμαι παθιασμένη με την υποκριτική, το τραγούδι και τον χορό» είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ