Σάλος: Δικαστίνα φιλιόταν με καταδικασμένο δολοφόνο μέσα στη φυλακή - προσπάθησε να τον σώσει από τα ισόβια (βίντεο)

Είναι πλέον αντιμέτωπη με σοβαρές κυρώσεις

Τον γύρο του κόσμου κάνει βίντεο με δικαστίνα να φιλά καταδικασμένο δολοφόνο μέσα σε φυλακές, στην Αργεντινή.

Η Mariel Suarez, από την πόλη Comodoro Rivadavia, είναι πλεον αντιμέτωπη με σοβαρές κυρώσεις αφού κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης την έκανε «τσακωτή» να φιλά τον Christian Mai Bustos, ο οποίος έχει καταδικαστεί για τον φόνο αστυνομικού το 2009, μόλις μια εβδομάδα νωρίτερα.

Μάλιστα η ίδια προσπάθησε  να τον σώσει από την ποινή της ισόβιας κάθειρξης, αφού ήταν η μόνη που ψήφισε αρνητικά.

 

 

 

 

Ειδικότερα όπως αναφέρει η Sun επικαλούμενη τοπικά μέσα ενημέρωσης η Suarez ήταν η μόνη που  ψήφισε υπέρ της μείωσης της ποινής, παρά τις προειδοποιήσεις από το Ανώτατο Δικαστήριο της Δικαιοσύνης ότι ο κρατούμενος ήταν «πολύ επικίνδυνος εγκληματίας».

Και οι προσπάθειές της ήταν μάλλον μάταιες, αφού ο Bustos καταδικάστηκε τελικά την περασμένη εβδομάδα σε ισόβια κάθειρξη. 

 

 

Τώρα, η Suarez εξετάζεται από το Ανώτατο Δικαστήριο του Chubut για «ανάρμοστη συμπεριφορά» μετά το παθιασμένο τετ-α-τετ της με τον καταδικασθέντα δολοφόνο.

Η δικαστίνα μιλώντας στο ειδησεογραφικό κανάλι TN, είπε σύμφωνα με το batimes.com ότι δεν έχει σχέση με τον κρατούμενο και πως πήγε να τον επισκεφτεί στην φυλακή επειδή γράφει «ένα βιβλίο για την ιστορία του».

«Δεν έχω καμία συναισθηματική σχέση με αυτό το άτομο, δεν έχω προσωπικούς δεσμούς. Κάνω ένα βιβλίο με αυτό το άτομο λόγω της ιστορίας του και είναι το πρώτο που πρόκειται να γράψω. Θα κάνω δήλωση και θα δείξω τα έγγραφα για να δουν ότι όσα λέω είναι αλήθεια» είπε μεταξύ άλλων η Suarez.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ