Μαρία Μπακοδήμου: Γενέθλια για τον γοητευτικό γιο της - «το κερασάκι μου έγινε άντρας» - το σχόλιο του Νίκου Αλιάγα (φωτό)

Ο Άρης έκλεισε τα 20

Τα γενέθλιά του γιορτάζει ο γιος της Μαρίας Μπακοδήμου, Άρης Αργυρόπουλος, με την διάσημη μαμά του να κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram.

Ειδικότερα ο γοητευτικός Άρης έκλεισε τα 20 και η παρουσιάστρια ανέβασε στη σελίδα της δύο φωτογραφίες του, μια από όταν ήταν ακόμα παιδάκι και μια πρόσφατη στην οποία τον βλέπουμε άντρα πια να κάθεται στην καρέκλα φορώντας ένα μαύρο μπλουζάκι και να κοιτά προς την κάμερα.

«Κι έτσι με ένα φφφσσσττ περάσανε είκοσι χρόνια. Και το κερασάκι μου έγινε άντρας . Χρόνια πολλά γιε μου. Να έχεις μια υπέροχη , μεγάλη, γεμάτη εμπειρίες ζωή . Σε αγαπάω πιο πολύ από όσο λέει αυτή η λέξη» έγραψε στο post της η Μαρία Μπακοδήμου.

Φωτογραφίες: Instagram

Στα σχόλια δεν ήταν λίγοι οι διάσημοι που έσπευσαν να πουν χρόνια πολλά στον 20χρονο, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο της μόδας δημιουργώντας τη δική του σειρά ρούχων, με το όνομα «Drisbydris».

Ανάμεσά τους ο Νίκος Αλιάγας ο οποίος έγραψε «Να το χαιρόμαστε το καμάρι μας» αλλά και η Έλλη Κοκκίνου που σχολίασε «Να χαίρεστε το παλικάτι σας Μαράκι μου». Η Άση Μπήλιου πάλι άφησε στα σχόλια τρεις κατακόκκινες καρδούλες.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια έχει αποκτήσει τον Άρη, ο οποίος σπουδάζει στο Αμστερνταμ, με τον πρώην σύζυγό της Δημήτρη Αργυρόπουλο, ενώ το ζευγάρι έχει άλλο ένα γιο μαζί τον 21χρονο σήμερα ο Νικήτα, ο οποίος επίσης σπουδάζει στο εξωτερικό, όπως ο αδερφός του και συγκεκριμένα στο Λονδίνο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ