Το χειρότερο δώρο που έκανε ποτέ ο πρίγκιπας William στην Kate Middleton - «δεν έχω ιδέα γιατί της το αγόρασα» (βίντεο)

Δεν τον έχει αφήσει να το ξεχάσει!

Η kate Middleton θα γιορτάσει τα 40 της την Κυριακή και αναμφίβολα ο σύζυγός της, πρίγκιπας William, θα ετοιμάσει κάτι ξεχωριστό για εκείνη.

Ωστόσο ακόμα και ο Βρετανός royal, που είναι πατέρας τριών παιδιών: του πρίγκιπα George, της πριγκίπισσας Charlotte και του πρίγκιπα Louis, έχει παραδεχτεί ότι στο παρελθόν δεν τα έχει πάει πάντα τόσο καλά όσον αφορά τις επιλογές του στα δώρα!

Το 2020, ο William εμφανίστηκε σε ένα ειδικό επεισόδιο του podcast του Peter Crouch για την υποστήριξη της καμπάνιας Heads Up.

EPA via ΑΠΕ-ΜΠΕ

Αφού ο πρώην Άγγλος φόργουορντ ομολόγησε ότι αγόρασε στη γυναίκα του Άμπι Κλάνσ ένα αδιάβροχο - το οποίο μάλλον δεν έπιασε τόπο - ο γιος της βασίλισσας Ελισάβετ πρόσθεσε: «Πήρα στη γυναίκα μου ένα ζευγάρι κιάλια κάποτε - δεν με άφησε ποτέ να το ξεχάσω».

Φυσικά ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με το βρετανικό Hello, άρχισε να γελά με τον William να εξηγεί ότι ήταν στην αρχή της σχέσης τους με την Δούκισσα του Κέιμπριζτ. «Δεν πήγε καλά. Ειλικρινά, δεν έχω ιδέα γιατί της αγόρασα ένα ζευγάρι κιάλια, μου φάνηκε καλή ιδέα εκείνη τη στιγμή».

Το ζευγάρι που γιόρτασε τη δέκατη επέτειο του γάμου τους τον περασμένο Απρίλιο, γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2001 όταν ήταν και οι δύο φοιτητές στο Πανεπιστήμιο του St Andrews.

Η Δούκισσα αναμένεται να περάσει οικογενεικά τα 40ά της γενέθλια αυτό το Σαββατοκύριακο 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ