Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα προσπαθήστε να κρατήσετε χαμηλούς τόνους σε ό,τι κάνετε και μην ανακοινώνετε σχέδια τα οποία δεν τα έχετε κλείσει

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο...

Χρόνια πολλά! Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα ανήμερα των Φώτων, σε ένα ζώδιο του νερού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεν δέχεται τόσο δύσκολες όψεις, αντιθέτως σχηματίζει το ξημέρωμα σύνοδο με τον Δία και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας. Ο Ουρανός όταν εμπλέκεται πολλές φορές βοηθά να γίνουμε λίγο πιο επινοητικοί.

ΚΡΙΟΣ

Χρόνια πολλά! Η Σελήνη στους Ιχθύς σήμερα ανήμερα των Φώτων, σε ένα ζώδιο του νερού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας, δεν δέχεται τόσο δύσκολες όψεις, αντιθέτως σχηματίζει το ξημέρωμα σύνοδο με τον Δία και ένα εξάγωνο με τον Ουρανό στον Ταύρο και μας επιτρέπει να κινηθούμε κάπως καλύτερα σε σχέση με τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδας.

ΤΑΥΡΟΣ 

Σήμερα προσπαθήστε να βάλετε τα δύσκολα που έχετε στο πρόγραμμα σας, που είναι αρκετά πιο βοηθητική ημέρα και μην τα αναβάλλετε για αργότερα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σε σύνοδο με τον Δία και σε εξάγωνο με τον Ουρανό στο ζώδιο σας, ευνοεί τη συλλογική δουλειά και τις επαφές με φίλους και συνεργάτες. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στις επάλξεις των επαγγελματικών ή των οικογενειακών υποχρεώσεων σας βάζει από την πρώτη στιγμή η σημερινή μέρα. Η Σελήνη στους Ιχθύς σάς καλεί να δείτε κατάματα την κατάσταση στα επαγγελματικά, την καριέρα και την κατεύθυνση της ζωής σας. Μπορεί να μην νιώθετε σιγουριά για τα επόμενα βήματα σας, αλλά δεν χρειάζεται να πιέζεστε τόσο πολύ. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ