Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Υπάρχει η τάση καχυποψίας, ζήλιας, εκδικητικότητας στις σχέσεις μας σήμερα

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Αρκετές όψεις σχηματίζει η Σελήνη σήμερα που εξακολουθεί την πορεία της στους Ιχθύς. Η πρώτη σχηματίζεται τις πρωινές ώρες και είναι το τετράγωνο με τον Άρη στον Τοξότη, η δεύτερη το μεσημέρι η σύνοδος με τον Ποσειδώνα, ενώ στην πορεία θα σχηματίσει μια σειρά εξαγώνων με τον Ήλιο, την Αφροδίτη και τον Πλούτωνα.

Δεν είναι απίθανο να νιώθουμε πιο απογοητευμένοι κάτω από αυτή την επιρροή που δημιουργεί μεγαλύτερη σύγχυση. Αυτό δεν σημαίνει όμως ότι πρέπει να αφεθούμε και να πέσουμε σε καταστάσεις αυτολύπησης.

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα μπορεί να έχετε μεγάλη εσωτερική ένταση με δικά σας θέματα και κάπου όλο αυτό το ξεσπάτε, ακόμη κι εκεί που δεν πρέπει. Από την άλλη, σήμερα μπορεί να νιώθετε ότι η λογική σας λέει άσπρο και η καρδιά σας το αντίθετο και είναι δύσκολο να αποφασίσετε τι να επιλέξετε να ακολουθήσετε. Η έντονη δραστηριοποίηση του Ποσειδώνα και η θέση της Σελήνης στους Ιχθύς μπορεί να φέρει και αρκετό παρασκήνιο στην επαγγελματική σας ζωή. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Ιχθυακή επιρροή δεν είναι τόσο ζόρικη για τους εκπροσώπους του ζωδίου σας, αλλά με τις όψεις της η Σελήνη μπορεί κάπως να σας δημιουργήσει κάποια σύγχυση. Σημαντικό ρόλο φαίνεται να παίζει κάποιο φιλικό σας πρόσωπο. Κάποιος φίλος-η ίσως έχει να σας αποκαλύψει κάτι σημαντικό ή κάποιος συνεργάτης μπορεί να εμφανίζει μια πιο περίεργη συμπεριφορά και πιθανώς να έχετε μαζί του μια έντονη συνομιλία, μπορεί όμως να έχετε προσδοκίες είτε από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο είτε από ένα δικό σας σχέδιο και να απογοητευθείτε αν δεν παίρνετε αυτό που θέλετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη στους Ιχθύς και το τετράγωνο που σχηματίζει με τον Άρη και τη σύνοδο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς αφορά κυρίως θέματα επαγγελματικής κατεύθυνσης στο Ηλιακό ωροσκόπιο σας ή ακόμη και σχέσεων. Πιθανώς βέβαια να υπάρχει και μια τάση σύγχυσης σε σχέση με τους στόχους σας και να είστε απογοητευμένοι, αλλά αυτό δεν θα συνεχιστεί για πολύ. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ