Penelope Cruz: Το δερμάτινο Chanel look & η αδελφική αγάπη με την Salma Hayek - «κοιμόμασταν μαζί» (φωτό & βίντεο)

Πώς την φρόντισε στην αρχή της καριέρας της

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen DeGeneres βρέθηκε η Penelope Cruz η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για το πως η καλή φίλη και «αδερφή» της Salma Hayek την πήρε υπό την προστασία της όταν έφτασε για πρώτη φορά στο Χόλιγουντ – παρόλο που δεν είχαν συναντηθεί ποτέ.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης στην ισπανική παράδοση για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς που την αγχώνει με τα παιδιά της και τις νέες της ταινίες "Parallel Mothers" και "The 355".

Photo: Instagram

Όπως είπε η 47χρονη Ισπανίδα star την πρώτη φορά που πήγε στο Λος Άντζελες υποτίθεται ότι θα έμενε σε κάποιο ξενοδοχείο, ωστόσο η Hayek επέμενε να μείνει στο σπίτι της.

«Με πήρε από το αεροδρόμιο και μου είπε, "Δεν θα πας στο ξενοδοχείο. Έρχεσαι σπίτι μου γιατί είναι δύσκολο στην αρχή. Και θα νιώσεις πολύ μόνη. Με πήγε λοιπόν στο σπίτι της» είπε χαρακτηριστικά η σύζυγος του γοητευτικού Ισπανού ηθοποιού Javier Bardem.

Photo: Instagram

«Γι' αυτό τώρα είμαστε σαν αδερφές. Κατέληξα να κοιμάμαι κι εγώ στο δωμάτιό της γιατί φοβόμουν» πρόσθεσε ακόμα μιλώντας στην Ellen και συνέχισε: «Και, ξέρετε, αυτός είναι ο τρόπος που γνωριστήκαμε. Και συν τοις άλλοις, μέσα στη νύχτα, λέει ότι της κρατούσα το χέρι γιατί φοβόμουν. Δεν ξέρω, ονειρευόμουν».

Η παρουσιάστρια σχολίασε από πλευράς της ότι ήταν πολύ γλυκό αυτό που έκανε η Salma Hayek με την Penelope Cruz να λέει: «Ήταν καταπληκτικό που κάποιος που πραγματικά δεν ήξερα - από το τηλέφωνο - φρόντισε να με πάρει από το αεροδρόμιο και δεν με άφησε να πάω στο ξενοδοχείο.

 

 

 

 

Μου είπε, είτε το θέλεις είτε όχι, δεν με ξέρεις, αλλά έρχεσαι σπίτι μου, δεν θα σε αφήσω μόνη. Την αγαπώ τόσο πολύ, από την πρώτη μέρα ήταν έτσι μαζί μου».

Όσο για το σύνολο που φόρεσε η 47χρονη μητέρα δύο παιδιών (της 8χρονης Luna και του 10χρονου Leo) αυτό ήταν από τον οίκο Chanel. 

Photo: Instagram

Ειδικότερα εμφανίστηκε με μαύρο δερμάτινο παντελόνι καμπάνα και ασορτί γιλέκο ενώ ολοκλήρωσε το Look της με πέλιδα στο ίδιο χρώμα με το outfit της.

Παράλληλα είχε προσθέσει λαμπερά σκουλαρίκια με το λογότυπου του διάσημου οίκου μόδας και μεταλλικά βραχιόλια.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ