Ashley Graham: Γέννησε στο σπίτι τα δίδυμα αγοράκια της - το 34χρονο plus size model έγινε μαμά για δεύτερη φορά (φωτό & βίντεο)

Έχει ήδη έναν γιο με τον σύζυγό της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ashley Graham που έφερε στον κόσμο τα δίδυμα αγοράκια της.

Το 34χρονο plus size μοντέλο αποκάλυψε ότι γέννησε στο σπίτι το πρωί της Παρασκευής και τα νεογέννητα είναι και «χαρούμενα και υγιή». 

Λίγες ημέρες νωρίτερα η Graham είχε δημοσιεύσει μια φωτογραφία της στο Instagram στην οποία πόζαρε με την φουσκωμένη κοιλιά της στις 40 εβδομάδες της κύησης.

 

 

 

 

 

 

 

 

Το μοντέλο δεν έχει πει ακόμα πως θα ονομάσει τα δίδυμα αγόρια της ωστόσο είπε στους θαυμαστές της ότι τώρα θα αφιερώσει χρόνο στην οικογένειά της, αλλά και για να «θεραπευτεί».

«Ο Justin Ervin και εγώ είμαστε ενθουσιασμένοι να μοιραστούμε πως τα αγόρια μας είναι εδώ, γεννήθηκαν νωρίτερα το πρωί στο σπίτι και είναι χαρούμενα και υγιή. Θα χρειαστώ λίγο χρόνο να αναρρωσω και να συνδεθώ με τον σύζυγο και τα τρία αγόρια αλλά ανυπομονώ να μοιραστώ περισσότερα με εσάς».

Εκείνη και ο 32χρονος σύζυγός της Justin Ervin, ο οποίς είναι διευθυντής φωτογραφίας έχουν ήδη έναν γιο 1 έτους, τον Isaac, ενώ ανακοίνωσαν για πρώτη φορά ότι περιμένουν το δεύτερο παιδί τους τον Ιούλιο. Τελικά λίγο αργότερα κατάλαβαν ότι περιμένουν δίδυμα και πως δεν θα φέρει ένα, αλλά δύο μωράκια στον κόσμο!

 

 

 

 

 

 

«Κανείς δεν σε προετοιμάζει για το πόσο μαγικό και ξεχωριστό είναι το ταξίδι της γέννας, είμαι ευγνώμων που γέννηση στο σπίτι με τον σύζυγό μου στο πλευρό μου τις έξι ώρες του τοκετού. Η στιγμή που κράτησα στην αγκαλιά μου το μωρό μου, ήταν ανεπανάληπτη. Τώρα που γέννησα φυσικά, νιώθω πως δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορώ να κάνω, δεν υπάρχει τίποτα που να έρθει στον δρόμο μου και να πω δεν το αντέχω» είχε πει η Graham τον Φεβρουάριο του 2020 στο Pretty Big Deal.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ