Πάρος: Ανατροπή στην εξαφάνιση 20χρονης - κατήγγειλε ότι την κακοποιούσε σεξουαλικά ο πατριός της απο τα 15 της (βίντεο)

Έχει καταθέσει μήνυση εις βάρος του 

 

Συγκλονιστική τροπή παίρνει η υπόθεση εξαφάνισης 20χρονης στην Πάρο, καθώς η κοπέλα κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από συγγενικό της πρόσωπο.

Όταν χάθηκαν τα ίχνη της, η μητέρα της απευθύνθηκε στο αστυνομικό τμήμα Πάρου, δηλώνοντας την εξαφάνισή της, η οποία έγινε γνωστή το βράδυ του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, η 20χρονη έφυγε με τη θέλησή της από το σπίτι και έφτασε στην Αθήνα με πλοίο.

Πλέον φιλοξενείται στα Καμίνια, σε συγγενικό της πρόσωπο, ενώ βάσει των ίδιων πληροφοριών, όταν κατάλαβε ότι την έψαχναν εμφανίστηκε, το πρωί του Σαββάτου, στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, λέγοντας στους αστυνομικούς πως είναι καλά στην υγεία της.

Η κοπέλα σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από τον πατριό της, ενώ έχει προβεί και σε σχετική μήνυση.

Η ίδια φέρεται να υποστηρίζει ότι την κακοιποιούσε σεξουαλικά από το από το 2016, δηλαδή από τότε που εκείνη ήταν 15 ετών, ενώ αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που επιχειρεί να φύγει από το σπίτι της.

Σύμφωνα με τον ALPHA, μετά τις τελευταίες εξελίξεις, δρομολογούνται οι διαδικασίες για τον εντοπισμό του πατριού της νεαρής, ενώ δεν αποκλείεται να εκδοθεί και ένταλμα σύλληψης.

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ