Θανατηφόρο τροχαίο στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Αθηνών: Νεκροί δύο νεαροί 21 ετών και μία 22χρονη κοπέλα

Τραγωδία στην άσφαλτο

Τραγωδία στην άσφαλτο με τρεις ανθρώπους να χάνουν τη ζωή τους μετά από τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στην εθνική οδό Θεσσαλονίκης- Αθηνών.

Ακόμη ένα άτομο υπέκυψε στα τραύματά του από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε, λίγο πριν από τις 2 το μεσημέρι, στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, ανεβάζοντας τον αριθμό των νεκρών σε τρεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ από την πρόσκρουση του οχήματος σε προστατευτικές μπάρες σκοτώθηκαν δυο άνδρες και μία γυναίκα, ενώ δυο ακόμη άτομα διακομίστηκαν τραυματισμένα στο νοσοκομείο Κατερίνης. Νεκροί είναι δύο νεαροί 21 ετών και μία 22χρονη, ενώ 20 ετών είναι οι τραυματίες.

Η ΕΛΑΣ σε ανακοίνωσή της ανέφερε: «Σήμερα (10 Ιανουαρίου 2022) και ώρα 13.45 περίπου, στο 460 χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Θεσσαλονίκης στο ύψος της Νέας Αγαθούπολης Πιερίας, Ι.Χ.Ε. όχημα που οδηγούσε 20χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν άλλα 4 άτομα, εξετράπη της πορείας του και προσέκρουσε σε προστατευτικές μπάρες και στύλο φωτισμού, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο 21χρονων ημεδαπών και μίας 22χρονης ημεδαπής, που επέβαιναν στο όχημα και τον τραυματισμό του 20χρονου οδηγού και μίας 20χρονης ημεδαπής που επέβαινε στο όχημα, οι οποίοι και διακομίσθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Κατερίνης. Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του δυστυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων ΠΑΘΕ Πιερίας».

Το δυστύχημα σημειώθηκε στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται προς το παρόν από δύο λωρίδες.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ