38 εντυπωσιακά σχέδια στα νύχια για τον Ιανουάριο 2022 - Έντονα χρώματα, γαλλικό, μίνιμαλ σχέδια

Ιδέες για το επόμενο μανικιούρ σου! 

Η νέα χρονιά έφτασε και την υποδεχόμαστε με αισιοδοξία και διάθεση ανανέωσης! Και τι πιο εύκολο για να ξεκινήσουμε, από ένα φρέσκο και υπέροχο μανικιούρ.

Τα εορταστικά σχέδια νυχιών δίνουν λοιπόν τη θέση τους σε νέες ιδέες για εκπληκτικά nail art που θα κάνουν τα νύχια σου να ξεχωρίσουν μέσα στον Ιανουάριο του 2022!

Στη συνέχεια του μηνιαίου αφιερώματος μας θα βρεις μια σειρά από προτάσεις που καλύπτουν κάθε γούστο αλλά και κάθε περίσταση.

Μια ολόκληρη κατηγορία για γαλλικό μανικιούρ με εντυπωσιακές παραλλαγές, μια σειρά από προτάσεις για μίνιμαλ και διακριτικά νύχια, αλλά και αρκετά περίτεχνα σχέδια νυχιών που θα εντυπωσιάσουν σε κάθε σου εμφάνιση.

Το μόνο πρόβλημα είναι πως δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις. Είσαι έτοιμη να τα δούμε;

Προτάσεις για το πρώτο γαλλικό μανικιούρ της χρονιάς

Το γαλλικό μανικιούρ έχει ξεφύγει εδώ και καιρό από τα όρια του κλασικού και οι υπέροχες εκδοχές του που βλέπουμε στο Instagram και στο Pinterest είναι πραγματικά αμέτρητες.

Μπορείς να παίξεις τόσο με τα χρώματα της γραμμής όσο και με το σχέδιο. Πιο συγκεκριμένα, η γραμμή μπορεί να έχει οποιοδήποτε πάχος επιθυμείς, μπορείς να κάνεις διπλή γραμμή ακόμη και με διαφορετικά χρώματα, μπορείς να κάνεις πλάγιο γαλλικό και πολλά ακόμη.

Αν θες, μπορείς να συνδυάσεις το γαλλικό μανικιούρ σε κάποια νύχια, με μονόχρωμο βερνίκι ή κάποιο σχέδιο σε άλλα.

Και σίγουρα θα παρατήρησες στις φωτογραφίες πόσο τέλειο φαίνεται το γαλλικό στα οβάλ ή αμυγδαλωτά νύχια που είναι και τάση!

Μίνιμαλ σχέδια νυχιών για την καθημερινότητα και όχι μόνο

Για εσένα που προτιμάς ένα πιο διακριτικό σχέδιο νυχιών, αυτές οι μίνιμαλ προτάσεις είναι ότι πρέπει. Πρόκειται για επιλογές που μπορούν να φορεθούν σε οποιαδήποτε στιγμή της καθημερινότητας αλλά και σε κάποια επίσημη εμφάνιση.

Η πιο απλή εκδοχή είναι μονόχρωμα νύχια σε ένα από τα χρώματα της εποχής, όπως το μπλε σε royal blue και navy, το καφέ, το βουργουνδί και οι υπόλοιπες τάσεις στα νύχια για το Χειμώνα 2021 – 2022.

Αν θες να το κάνεις λίγο πιο ενδιαφέρον, μπορείς να επιλέξεις rainbow nails, δηλαδή κάθε νύχι σε λίγο διαφορετική απόχρωση του ίδιου χρώματος.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν τα δημοφιλή αυτή την εποχή swirl nails με αφηρημένες καμπύλες, αλλά και τα mixed nails που συνδυάζουν για παράδειγμα το γαλλικό με άλλα μίνιμαλ σχέδια.

Εντυπωσιακά και περίτεχνα σχέδια νυχιών για τον Ιανουάριο 2022

Και φτάσαμε στα περίτεχνα σχέδια για νύχια που αποτελούν πηγή έμπνευσης για κάθε nail artist! Ναι, το πιθανότερο είναι πως θα χρειαστείς τη βοήθεια της μανικιουρίστ σου για να πετύχεις τις συγκεκριμένες δημιουργίες…

Σε αυτά τα σχέδια, τα νύχια γίνονται ένας μικρός καμβάς που μπορεί να μεταμορφωθεί σε οτιδήποτε σύμφωνα με το beautetinkyriaki

Όπως θα είδες στις παραπάνω φωτογραφίες, τα animal print σχέδια έχουν κερδίσει μια ιδιαίτερη προτίμηση από τις πιο διάσημες nail artists και το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό!

Από εκεί και πέρα, οι μεταλλικές λεπτομέρειες είναι μια ακόμη τάση που ξεχωρίζει πολύ αυτή τη σεζόν, όπως και τα abstract nails που προαναφέραμε.

Και τώρα που έχεις αρκετές ιδέες για το επόμενο μανικιούρ, το μόνο που μένει είναι να κλείσεις ραντεβού για νύχια με τη manicurist σου!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ