Νίκος Κουρής: «Είμαι διαβητικός, κάθε μέρα αντιμετωπίζω εκ νέου μια δυσκολία - δεν έχω νιώσει σαν πετυχημένος» (φωτό)

Όσα είπε για το θέατρο, το πρόβλημα υγείας του αλλά και το μουστάκι

Η Νάντια Ρηγάτου πήγε στο θέατρο Αθηνών, όπου παρακολούθησε την παράσταση «Η Γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» που παίζεται για τρίτη χρονιά και μίλησε με τον Νίκο Κουρή.

«Η Γίδα ή ποια είναι η Σύλβια» συμπληρώνει τρία χρόνια επιτυχίας στο θέατρο Αθηνών και ο Νίκος Κουρής υπογράμμισε ότι η επιτυχία της παράστασης έχει να κάνει με το γεγονός ότι «έχει κάποια πράγματα που σε προβληματίζουν σε βάθος, όχι επιφανειακά».

«Δεν έχω νιώσει, ούτε έχω συμπεριφερθεί ποτέ στη ζωή μου σαν πετυχημένος, δυστυχώς» αποκάλυψε, ο ηθοποιός στην εκπομπή Τι λες τώρα, του Mega, υποστηρίζοντας ότι «είναι θέμα χαρακτήρα». «Το τηλεπαιχνίδι είναι για μένα η πιο μεγάλη μου ευχαρίστηση» συμπλήρωσε για την επιλογή του να κάνει και κάτι διαφορετικό από το θέατρο.

Για το μουστάκι που έχει αφήσει για τις ανάγκες των ρόλων του, ο Νίκος Κουρής απάντησε: «Μπορεί να μην αρέσει στους φίλους ή τη γυναίκα μου, αλλά αυτή είναι η δουλειά μου. Το ψεύτικο μουστάκι μπορεί να σου φύγει την ώρα που παίζεις και είναι ξεφτίλα».

«Είμαι διαβητικός και κάθε μέρα στο θέατρο αντιμετωπίζω εκ νέου μια δυσκολία» σημείωσε ο Νίκος Κουρής για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στο θέατρο, ενώ υπογράμμισε ότι ο ίδιος θα έπαιζε σε παράσταση με κάποιον ανεμβολίαστο, αν έκανε τα τεστ.

«Και γω δεν ήθελα να κάνω το εμβόλιο, δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, αλλά υποτάχθηκα και γω στις συνθήκες» συμπλήρωσε ο Νίκος Κουρής.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ