Οι εβδομαδιαίες προβλέψεις (10-16/1) από τον Κώστα Λεφάκη: Ποια ζώδια πρέπει να προσέχουν αυτές τις μέρες

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα σύμφωνα με τον διάσημο αστρολόγο

O Κώστας Λεφάκης μας προειδοποιεί για την εβδομάδα 10-16 Ιανουαρίου 2022. Δείτε παρακάτω αναλυτικά τις προβλέψεις του διάσημου αστρολόγου για τα 12 ζώδια.

Κριός

Πρόκειται για μια περίοδο θετικών εξελίξεων στον τομέα της επικοινωνίας και αίσθησης ανακούφισης από υποχρεώσεις και υποθέσεις που σας απασχολούν. Η εργασία θα σας αποχαλήσει όμως και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν. Ωστόσο το ξεκίνημα της νέας χρονιάς φαίνεται αποφασιστικό για τις επιδιώξεις σας. Προσπαθήστε να είστε οργανωμένοι στα οικονομικά, προνοητικοί στην διεκπεραίωση των υποθέσεων σας και θαρραλέοι στην διεκδίκηση των δικαιωμάτων σας. Τα αισθηματικά σας θα σας απασχολήσουν κυρίως στα μέσα του μήνα όπου οι συμπτώσεις θα λειτουργήσουν υπέρ σας.

Ταύρος

Η εβδομάδα είναι χαρακτηριστική περίοδος για τους περισσότερους από εσάς. Η ένταση δεν θα λείψει αλλά οι κατακτήσεις και η ικανοποίηση που θα πάρετε θα είναι χαρακτηριστικές. Στην πορεία φροντίστε να κάνετε έναν απολογισμό των πεπραγμένων και να ορίσετε καινούργιους στόχους στην ζωή σας. Πολλά θα συμβούν και ενδιαφέρουσες θα είναι οι προτάσεις που θα σας γίνουν. Θα σας απασχολήσει και η προσωπική σας ή οικογενειακή σας ζωή. Κινηθείτε πιο ρεαλιστικά και λιγότερο παρορμητικά.

Δίδυμοι

 Το ξεκίνημα της νέας χρονιάς σας δεν σας αφήνει να ηρεμήσετε ούτε ψυχολογικά ούτε οικονομικά αλλά σας αφήνει περιθώρια ανάκαμψης στις σχέσεις και στις επιδιώξεις σας. Μην αφήνετε τις ευκαιρίες να μένουν ανεκμετάλλευτες και τα χαμόγελα αναξιοποίητα. Φροντίστε να σταθεροποιήσετε τα εισοδήματα σας και να περιορίσετε έξυπνα τα έξοδά σας. Υπάρχουν καλές προοπτικές στην εργασία σας και εκείνο που πρέπει να καλλιεργήσετε είναι την υπομονή για την μεθόδευση των αλλαγών που θέλετε ή που χρειάζεστε.

Καρκίνος

 Μην βιαστείτε να βγάλετε συμπεράσματα αλλά βρείτε τον τρόπο να μπείτε στο κλίμα που η ανθρώπινη συμπεριφορά διαμορφώνει. Να θυμάστε ότι τίποτα δεν πρέπει να κάνετε βιαστικά. Επίσης αρχίζει μια ένταση στην υπεράσπιση των επαγγελματικών σας υποθέσεων που πρέπει να την αντέξετε. Κάθε πρόταση για συνεργασία πρέπει να εξεταστεί με προσοχή. Αποφύγετε οικονομικά ανοίγματα έστω και με την εγγύηση της υποστήριξης από τρίτους. Τέλος φανείτε προνοητικοί σε νομικές διαδικασίες που θα σας απασχολήσουν.

Λέων

Προσπαθήστε να ξεκουραστείτε ψυχικά και σωματικά το διάστημα  αυτό. Είναι γεγονός ότι σας ταλαιπωρούν πολλά σε κάθε τομέα αλλά μπορείτε να αντιμετωπίσετε λογικά το κάθε τι αρκεί να μην σας παρασύρει ο παρορμητισμός. Υπάρχουν άνθρωποι δίπλα σας πρόθυμοι να σας συμπαρασταθούν. Κάποιες σημαντικές αλλαγές στην εργασία σας είναι σκόπιμο να γίνουν. Στον αισθηματικό τομέα προβλήματα μπορεί να λυθούν εύκολα, αρκεί να συναινέσετε σε αυτό. Μην εκτίθεστε σε κινδύνους και μην βιάζεστε να απορρίψετε μια γνωριμία ή μια πρόταση, σύμφωνα με το Κώστα Λεφάκη και το oroskopos.gr.

Παρθένος

 Η εβδομάδα που ξεκινά σας  βοηθά και ενισχύει την αισθηματική σας ζωή και τις κοινωνικές σας σχέσεις. Οι περισσότεροι  αρχίζετε νέες προσπάθειες στον εργασιακό τομέα και όσοι δεν έχετε τέτοιες φιλοδοξίες θα ασχοληθείτε με προσωπικά σας ζητήματα. Η περίοδος μπορεί να είναι μεταβατική αλλά είναι και προειδοποιητική. Η υπερένταση δεν θα λείψει καθώς και οι κοινωνικές συναναστροφές. Φανείτε προνοητικοί στα οικονομικά και εμποδίστε την εκδοχή καινούργιων εξόδων. Οι ελεύθεροι επαγγελματίες θα προβληματίζεστε αλλά η τύχη δεν θα σας εγκαταλείψει. Οι ερωτευμένοι μην είστε απόλυτοι στις απαιτήσεις σας.

Ζυγός

Θετική είναι οι οιωνοί στο ξεκίνημα της εβδομάδας για τους περισσότερους από εσάς, τόσο για τον οικογενειακό τομέα όσο και για τον επαγγελματικό. Προς το παρόν όμως η καθημερινότητα μπορεί να αντιμετωπιστεί εύκολα. Μικρές καθυστερήσεις δεν θα λείψουν μετά τα μέσα του μήνα και πρέπει να είστε περισσότερο προνοητικοί σε δύσκολες επαφές ή σε δύσκολες συναλλαγές. Οτιδήποτε καινούργιο συμβαίνει αντιμετωπίστε το ρεαλιστικά αλλά όχι καχύποπτα. Σας δίνεται η ευκαιρία να ανεφοδιαστείτε εκεί που καταναλωθήκατε περισσότερο.

Σκορπιός

 Στα αισθηματικά σας δεν θα λείψει η ένταση. Δεχτείτε τα πράγματα όπως είναι και μην αφήνεστε σε προσδοκίες που μπορούν να χαρακτηριστούν ουτοπίες. Δημιουργική δραστηριότητα, ένας έρωτας ή ένας νέος σκοπός θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε σκέψεις αλλά και τακτικές. Σας περιμένει πολλή δουλειά για αυτήν την χρονιά αλλά δεν θα λείψουν οι ηθικές ικανοποιήσεις. Μετά τα μέσα της εβδομάδας  αποφύγετε παρεξηγήσεις και αντιθέσεις στο περιβάλλον της εργασίας σας και όσοι έχετε λόγους φροντίστε την φυσική σας κατάσταση ή την ίδια την υγεία σας. Στα οικονομικά έκτακτες δυσκολίες θα ξεπεραστούν εύκολα αρκεί να είστε προνοητικοί.

Τοξότης

Πρέπει να παραμερίσετε τα ψυχολογικά σας προβλήματα και να ρίξετε το βάρος στα πρακτικά. Ταχτοποιήστε εκκρεμότητες σχετικές με το σπίτι και την οικογένεια.  Αποφύγετε την ένταση με ανθρώπους που αγαπάτε και φροντίστε να σταθεροποιείτε κάθε καινούργιο βήμα που θα κάνετε σε κάποιο σημαντικό τομέα Εκεί που πρέπει να περιμένετε ευχάριστες αλλαγές είναι στα αισθηματικά σας. Μια νέα γνωριμία θα σας πείσει ότι αξίζει τον κόπο να περιμένετε κάτι περισσότερο. Τέλος διατηρήστε το προφίλ της κοινωνικότητας και μην παθαίνετε κρίσεις εσωστρέφειας. 

Αιγόκερως

Η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιό σας δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά και εντάσεις, όπως και υποχρεώσεις. Με κάποιο τρόπο βρίσκεστε πάντα στο επίκεντρο των υποθέσεων που εξελίσσονται και πολλές φορές αυτό σας κουράζει και σας προβληματίζει. Αποφύγετε κάθε μορφή ψυχολογικής πίεσης που κάποιοι θα εξασκήσουν επάνω σας. Στο στενό περιβάλλον οι εξελίξεις κάποιων περιστατικών σας επιστρατεύουν στην έξυπνη αντιμετώπιση τους ή στην λήψη αποφάσεων που θα αλλάξουν την καθημερινότητα της ζωής σας στο εγγύς μέλλον.

Υδροχόος

 Πολύ κίνηση και αρκετό άγχος προβλέπεται για εσάς. Κύματα έντασης σε διαφορετικούς τομείς της ζωής σας δημιουργούν ασάφειες που σας προβληματίζουν όσον αφορά τις σχέσεις σας τις επαγγελματικές και οικονομικές. Επιδιώξτε αλλαγές οι οποίες όμως πρέπει να γίνουν αργα και μεθοδικά ώστε να αποφευχθούν λάθη του παρελθόντος. Μην είστε ανυπόμονοι, βιαστικοί και παρορμητικά επιθετικοί.  Υπερασπίστε τα οικονομικά σας και αποφύγετε άσκοπη διαρροή του χρήματος από το πορτοφόλι σας καθόλη τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας.

Ιχθύς

Η εβδομάδα που ξεκινά, σας πείθει με κάποια γεγονότα, να βάλετε σε μια καλύτερη τάξη στην ζωή σας. Μην επηρεάζεστε από την γνώμη τρίτων, ελέγχετε τις συναναστροφές σας και αποφύγετε τους κόλακες που καιροφυλακτούν γύρω σας. Νέες γνωριμίες θα σας φανούν χρήσιμες, ο έρωτας θα σας χαμογελάσει και μια ιδέα θα σας δώσει μια απρόσμενη  λύση σε ένα ζήτημα που σας απασχολεί εδώ και καιρό. Ταξίδια και μετακινήσεις χρειάζονται καλύτερη οργάνωση και όπου έχετε αμφιβολία για το αποτέλεσμα, είναι προτιμότερο να αναβληθούν.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ