Η Τατιάνα Μπλάτνικ εύχεται καλή χρονιά με resolutions: «Να συνδεθώ με αυτούς που αγαπώ, να πάω στη φύση» (φωτό & βίντεο)

 Μας συμβουλεύει να κάνουμε ένα διάλειμμα και να αναπνεύσουμε

 

Η Τατιάνα Μπλάτνικ επέστρεψε στις #MindfulMonday αναρτήσεις της δημοσιεύοντας φωτογραφίες της στα χιόνια, αλλά και ένα βίντεο.

Σε μια από τις εικόνες την βλέπουμε να χοροπηδά, ενώ σε μια δεύτερη να έχει ενώσει τα χέρια της μπορστά, σαν να προσεύχεται.

Ντυμένη με ένα χοντρό γούνινο μπουφάν που γράφει στο πίσω μέρος «peace» η σύζυγος του πρίγκιπα Νικόλαου, στο βίντεο που ανέβασε περπατά ανέμελη στο χιόνι.

Φωτογραφίες: Instagram

Στο post της βάζει στόχους για την εβδομάδα που ξεκίνησε, αλλά και για το νέο έτος ενώ μας συμβουλεύει να κάνουμε ένα διάλειμμα και να αναπνεύσουμε.

Δείτε το βίντεο πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Στην ανάρτηση γράφει τα εξής: «Ευτυχισμένο το 2022! ✨ Η δεύτερη Δευτέρα της Πρωτοχρονιάς και δεν μπορούσα να σκεφτώ καλύτερη στιγμή για να επιστρέψω στις τόσο απαραίτητες #MindfulMonday αναρτήσεις μου.

Μια προσωπική υπενθύμιση για να βάλω ρεαλιστικούς στόχους για την εβδομάδα, να αφιερώσω χρόνο για να συνδεθώ με αυτούς που αγαπώ, να μην με κυριεύουν όλα όσα θέλω να πετύχω φέτος, να ζήσω με επίγνωση την στιγμή, να πάω στη φύση και το πιο σημαντικό, αφιερώστε χρόνο για να #ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΤΕ. Και έτσι με αυτή τη σκέψη, βγήκα μια βόλτα κατά μήκος του ποταμού.

Η Μητέρα Φύση είναι ο μεγαλύτερος δάσκαλός μας και με αυτό το ρητό, το μότο μου για αυτήν την εβδομάδα είναι: «Πηγαίνετε με τη ροή και αφήστε να σας πάει».

Σας προσκαλώ όλους να κάνετε ένα διάλειμμα, να αφιερώσετε λίγο χρόνο για τον εαυτό σας, να δημιουργήσετε & να αγκαλιάσετε μια στιγμή παιδικής χαράς και απλώς να «αναπνεύσετε».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ