Topwoman η Ναταλία Χαντζή: Η 27χρονη μπήκε στη λίστα 30άρηδων του Forbes (φωτό)

Μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ του Λονδίνου, η Ναταλία Χαντζή αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με τον τουρισμό.

Στην ελληνική λίστα «30 under 30» του Forbes που περιλαμβάνει τους πιο επιτυχημένους νέους κάτω των 30 ετών, βρέθηκε η Ελληνίδα topwoman Ναταλία Χαντζή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Natalia Chantzi (@nataliachantzi)

Η ίδια γράφει: '' Με όραμα να μοιραστώ με  ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο τον τόπο όπου έκανα τις οικογενειακές μου διακοπές ως παιδί, το 2015 ανέλαβα τη δημιουργία του θέρετρου Avaton Luxury Hotel & Villas. Ένα μαγικό μερος στη Χαλκιδική, που αποτελείται τώρα από 36 κομψά δωμάτια, σουίτες και βίλες''. 

Η νεαρή ξενοδόχος Ναταλία Χαντζή έχει αναλάβει τα ηνία του Avaton Luxury Hotel & Villas.

Μάλιστα, το 2017 το Avaton Luxury Villas Resort ήταν η πρώτη ελληνική εταιρεία που συμμετείχε στο πακέτο δώρων που δίνεται στους υποψηφίους των Όσκαρ, κερδίζοντας µια θέση στα διεθνή media.

Μετά τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Μπρουνέλ του Λονδίνου, η Ναταλία Χαντζή αποφάσισε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να ασχοληθεί με τον τουρισμό.

''Στην ηλικία των 23 ετών, απέκτησα τον τίτλο του (πιθανώς) ο νεότερος γενικός διευθυντής ενός ξενοδοχείου Relais & Châteaux και έχω συμπεριληφθεί στο "Forbes 30 Under List για το 2022΄΄, τονίζει στο brunel.ac.uk

Τώρα επικεντρώνομαι στην προστασία της βιοποικιλότητας μέσω της φιλοξενίας - η περιβαλλοντική πολιτική που δημιουργήσαμε σε συνεργασία με εθνικές και διεθνείς ΜΚΟ, όπως οι Slow Food, Ethic Ocean, Arcturus,  κ.λπ. και οι στόχοι που έχουμε ορίσει για το μέλλον, συνεχίζουν το πάθος μου για την δημιουργία ενξός καλύτερου αύριου στη νέα γενιά''. 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ