Αυτά είναι τα 4 ζώδια που θα ζήσουν ένα δυνατό έρωτα φέτος τον χειμώνα - θα βρουν το άλλο τους μισό

«Κρύο, καιρός για δύο»

«Κρύο, καιρός για δύο», λέει ο λαός και έχει δίκιο. Δεν είναι μόνο το καλοκαίρι ερωτική εποχή, αλλά και ο χειμώνας, αφού... ζευγαρώνει τους ανθρώπους για να ζεσταθούν.

Αν και τα δυο, από τα τρία, χειμερινά ζώδια, ο Αιγόκερως και ο Υδροχόος, δε φημίζονται για τον ερωτισμό τους, ας μην ξεχνάμε ότι τον Αύγουστο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο, σύμφωνα με τις έρευνες, γεννιούνται τα περισσότερα παιδιά, κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι οι γονείς τους ήρθαν ερωτικά πιο κοντά τον Δεκέμβριο, τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. 

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι, σύμφωνα με το astrology.gr, τα 4 ζώδια που θα ζήσουν ένα πολύ ερωτικό χειμώνα;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ήρθε ο καιρός ο έρωτας να χτυπήσει και τη δική σου πόρτα, άλλωστε το ζώδιό σου "πιάνει" ένα μήνα μέσα στο χειμώνα. Είναι από τις λίγες φορές που θα κάνεις ό,τι μπορείς και θα καταφέρεις να βρεις έναν/μία σύντροφο που θα σε αγαπάει, θα στέκεται επάξια δίπλα σου και θα σε υποστηρίζει σε όλες σου τις αποφάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ

Τώρα θα μπορέσεις να βρεις κάποιον/α, που θα σε δει όπως πραγματικά είσαι. Θα είναι εξαιρετικά τυχερός και ενδεχομένως να συναντήσεις το πρόσωπο που θα σε συναρπάσει σε μια έξοδό σου ή ένα ταξίδι. Γι' αυτό πρέπει να έχεις τα μάτια σου δεκατέσσερα!.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα υπάρχει κέφι και χαλαρή διάθεση αυτόν το χειμώνα κι ενδεχομένως να αφιερώσεις επιτέλους χρόνο για να αναζητήσεις κάποιον/α που μπορεί να φωτίσει τη ζωή σου. Οι πιθανότητες να ερωτευτείς κάποιον/α που σε κάνει καλύτερο άνθρωπο ή σε βοηθά να παίρνεις τελικές αποφάσεις, χωρίς κανένα δισταγμό είναι πολύ μεγάλες. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μάλλον περίμενες μια ζωή για να βρεις την αληθινή αγάπη, αλλά τώρα, μπαίνει τέλος στην αναμονή σου. Δεν αποκλείεται να συναντήσεις τον έρωτα στο πρόσωπο ενός ατόμου γνήσιου και στοργικού. Απλώς πρέπει να πιστέψεις σε αυτό και να αφήσεις στην άκρη τις ανασφάλειές σου. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ