Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η Τετάρτη μπορεί να είναι ταυτόχρονα παραγωγική, αλλά και αρκετά διασκεδαστική

Αναλυτικά οι προβλέψεις

Με πιο σταθερές προδιαγραφές έρχεται η σημερινή μέρα, καθώς η Σελήνη εξακολουθεί την πορεία της στο ζώδιο του Ταύρου, το ζώδιο που αγαπά περισσότερο από όλα τα άλλα να βρίσκεται στον ζωδιακό, αφού αποτελεί την έξαρσή της. Το τρίγωνο με τον Ήλιο στον Αιγόκερω και το τρίγωνο με τον Πλούτωνα της δίνουν μια πιο πρακτική προσέγγιση στα πράγματα κι έτσι η Τετάρτη μπορεί να είναι ταυτόχρονα παραγωγική, αλλά και αρκετά διασκεδαστική.

ΚΡΙΟΣ

Η Σελήνη στον Ταύρο δίνει μια πρακτική διάσταση στη μέρα σας και σας ωθεί να δείτε πιο σοβαρά θέματα των επαγγελματικών και των οικονομικών, ειδικά αν τον τελευταίο καιρό έχετε συμπεριφερθεί λίγο παρορμητικά κι επιπόλαια με αυτά.

Είναι μια καλή στιγμή να δείτε τις οφειλές, τις κάρτες, να βάλετε ένα πρόγραμμα στην καθημερινότητα σας, να ζητήσετε συμβουλές από ειδικούς και γενικώς να ασχοληθείτε σοβαρά με το πορτοφόλι σας, αλλά και τα επαγγελματικά σας ζητήματα. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας θέλει πρωταγωνιστές της μέρας με όσο άγχος μπορεί να συνεπάγεται κάτι τέτοιο, αλλά και με το αντίστοιχο κέρδος. Στο μυαλό σας έχετε όλα τα νέα σχέδια που θέλετε να επιτύχετε, αλλά μπορεί κάποιος σήμερα να σας υπενθυμίζει κάποιες κακές στιγμές του παρελθόντος ή να προσπαθεί να σας μεταδώσει τη δική του αρνητική στάση.

Καλύτερα να μην επιτρέψετε κάτι τέτοιο και να είστε πολύ ξεκάθαροι απέναντι σε οποιονδήποτε νιώθετε ότι προσπαθεί να σαμποτάρει την καλή σας διάθεση.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν είναι όλες οι μέρες το ίδιο και σίγουρα δεν είναι πάντα κι η δική σας διάθεση η ίδια. Υπάρχουν μέρες που είστε πιο δυναμικοί, πιο φιλόδοξοι και παραγωγικοί και μέρες που μπορεί να νιώθετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε, να αλλάξετε παραστάσεις ή να φύγετε για λίγο μακριά από τη ρουτίνα.

Η σημερινή μέρα είναι από αυτές που ίσως η ανάγκη για ξεκούραση είναι πιο έντονη από τις άλλες μέρες.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ