MasterChef: Ο παίκτης που συγκίνησε τους κριτές - Μαγείρεψε με υλικά της πεθεράς του & έβαλε στοίχημα μαζί της (βίντεο)

To Masterchef επέστρεψε πιο δυναμικό από ποτέ! 

Οι τρεις αγαπημένοι μας κριτές επέστρεψαν και οι τηλεθεατές έχουν πλέον μια καινούργια συνήθεια. Το Masterchef.

O Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης είναι έτοιμοι να γνωρίσουν τον επόμενο ή την επόμενη Μasterchef της Ελλάδας

Οι audition έχουν ήδη ξεκινήσει και αρκετοί διαγωνιζόμενοι έχουν πάρει το εισιτήριο της επόμενης φάσης.

 

 

Ένας από τους διαγωνιζόμενους ήταν ο Δημήτρης Πατρώνης, ο οποίος  άφησε για λίγο πίσω του την Χαλκιδική, το εμπορικό κατάστημα και το καφέ που διατηρεί εκεί για να δείξει στους κριτές ττην αγάπη του για τη μαγειρική. 

Μάλιστα ο ίδιος εμφανίστηκε και μαγείρεψε με τα υλικά της πεθεράς του. 

Ο Δημήτρης είπε  στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως έβαλε ένα στοίχημα με την πεθερά του . Το στοίχημα είναι πως αν κερδίσει το διαγωνισμό, η πεθερά του θα του γράψει έναν ελαιώνα. «Α! είσαι τέτοιος;» σχολίασε ο...Θείος Λεωνίδας.

 

 

Και ενώ ο χρόνος έφτανε στο τέλος του, ο Δημήτρης έδειξε να πιέζεται καθώς δεν είχε στήσει ακόμα το πιάτο που θα παρουσίαζε στους κριτές. Ωστόσο στην εκπνοή του χρόνου, τα κατάφερε. Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δοκίμασε το πιάτο του Δημήτρη και ενθουσιάστηκε. «Έχουμε κάτι πολύ ωραίο εδώ» σχολίασε ο σεφ.

Όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς έφτασε στον πάγκο, προτίμησε να βάλει τραχανά που είχε ετοιμάσει ο Δημήτρης στο μπολ του και να κάτσει στη θέση του για να απολαύσει το φαγητό του.

«Αυτό το πιάτο είναι, αγαπάω την πεθερά μου, και κάνω αυτόν τον ζεστό τραχανά για να την ευχαριστήσω» σχολίασε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Με τρία «ναι» ο Δημήτρης πέρασε στην επόμενη φάση του MasterChef.

Η συγκινητική ιστορία του παίκτη

Όταν ο παίκτης άκουσε το αποτέλεσμα και τα λόγια των κριτών ξέσπασε σε κλάματα και εκείνοι απόρησαν. «Όλα καλά πήγαν! Τι έγινε;» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς.

«Μου αρέσει να βάζω δύσκολα στον εαυτό μου. Έχω πετύχει ήδη πολλά απ’ τους στόχους που έχω βάλει και πιστεύω αν όντως το βάλω στόχο και ασχοληθώ έχω μακρύ δρόμο. Οι στόχοι που έχω βάλει μέχρι τώρα, με πολύ αγώνα τους έχω καταφέρει» τους είπε.

Στην συνέχεια ο παίκτης, εξήγησε στην κάμερα του MasterChef γιατί έβαλε τα κλάματα. «28 χρονών είχα ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας. Μου εμφανίστηκε καρκίνος. Την ασθένεια αυτή την πήρα ως ένα κακό μάτι. Ακόμα και στο νοσοκομείο έκανα χαβαλέ στις νοσηλεύτριες. Δεν το έβαλα ποτέ κάτω. Δεν είπα ποτέ αυτή τη λέξη που είπα τώρα. Το ένιωσα σαν ένα συνάχι…» είπε.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ