Viral βίντεο: Αυστραλοί παρουσιαστές βρίζουν τον Τζόκοβιτς - «Ύπουλος μ@λ@κ@ς» - μόνο που τα μικρόφωνα ήταν ανοιχτά…

Δεν γνώριζαν ότι τους ηχογραφούν

Ο Mike Amor, παρουσιαστής του Seven News Melbourne και η συνάδελφός του Rebecca Maddern «στόλισαν»  τον Νόβακ Τζόκοβιτς, σε συζήτηση που είχαν εκτός κάμερας... ωστόσο τελικά τα μικρόφωνά τους ήταν ανοιχτά!

Οι δημοσιογράφοι του δικτύου Seven Network έχουν γίνει viral τις τελευταίες ώρες αφού δεν μίλησαν και με τα καλύτερα λόγια για τον Σέρβο τενίστα, τον οποίο χαρακτήρισαν μεταξύ άλλων «ψεύτη, απατεώνα και ηλίθιο».

«Από όποια πλευρά και να το δεις, ο Νόβακ Τζόκοβιτς είναι ένας ψεύτης, ύπουλος μ@λ@κ@ς. Είναι λυπηρό για όποιον βρίσκεται γύρω του. Να βγει έξω ενώ ξέρεις ότι είσαι θετικός σε κορωνοϊό… Λοιπόν δεν πιστεύω καν ότι ήταν θετικός» λέει η Rebecca Maddern στο βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στα μέσα ενημέρωσης, ενώ ο συνάδελφός της σχολιάζει:

«Έχει μια ηλίθια δικαιολογία και μετά την πάτησε από τα ίδια γαμ.. ψέματα που είπε».

Ο παρουσιαστής αμφισβήτησε μάλιστα ότι ο Σέρβος σταρ είχε βγει θετικός στον Covid-19 σε τεστ PCR που πραγματοποιήθηκε στις 16 Δεκεμβρίου, επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε για να δικαιολογήσει ότι δεν είχε εμβολιαστεί κατά την είσοδό του στην Αυστραλία. «Δεν νομίζω ότι ήταν θετικό».

Δείτε επίσης: Ο Νόβακ Τζόκοβιτς παραδέχτηκε ότι έσπασε την καραντίνα ενώ είχε covid: «Ήταν ανθρώπινο λάθος» (φωτό & βίντεο)

Μετά τη διαρροή της συνομιλίας ο Craig McPherson, διευθυντής ειδήσεων και δημοσίων σχέσεων της Seven, δήλωσε, σύμφωνα με το california18.com, ότι θα διεξαχθεί έρευνα.

«Αυτή η παράνομη ηχογράφηση ήταν από μια ιδιωτική συνομιλία μεταξύ δύο συναδέλφων. Ήταν μια θολή και δειλή πράξη ότι παραβίασε τη νομοθεσία της πολιτείας της Βικτώριας σχετικά με τις συσκευές ακρόασης, ο δράστης, ο οποίος θα διωχθεί ανάλογα όταν βρεθεί».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ