Άρης Λεμπεσόπουλος: Στα χρόνια της κρίσης, ευτυχώς η γυναίκα μου είχε ένα εισόδημα - Με 3 μήνες θέατρο δεν ζεις (βίντεο)

 «Έκανα εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα», είπε! 

Η κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και ο Κώστας Τσουρός συνάντησαν τον Άρη Λεμπεσόπουλο, ο οποίος μίλησε για τα παιδιά του, τη φορά που έπαιξε στο θέατρο για 3 θεατές, αλλά και για τη σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα» όπου παίζει, και η οποία προβάλλεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22.30!

«Η “Σκοτεινή θάλασσα” έχει μια αισθητική που μου αρέσει. Όταν πρωτοσυναντηθήκαμε όλοι μαζί είπα ότι αυτή θα είναι μια ωραία σειρά, γιατί δεν υπήρχε το στοιχείο της έπαρσης. Φιλοδοξία μου είναι μια σειρά να αντέχει στο χρόνο» είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος για την αγαπημένη σειρά του MEGA «Σκοτεινή θάλασσα».

«Αγαπώ την τηλεόραση από το 1997 που έπαιξα στην “Αίθουσα του θρόνου”. Ακόμη και σήμερα με σταματάνε στο δρόμο άνθρωποι που έβλεπαν τη σειρά και αυτό μου δημιουργεί μεγάλη χαρά. Έχω ωραίες αναμνήσεις από την “Αίθουσα του θρόνου”. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης δε σου άφηνε περιθώρια να τον πλησιάσεις, άφηνε πάντα μια απόσταση. Ο Νίκος Ρίζος ήταν γυναικάς, όταν ερχόταν εξαφανίζονταν οι γυναίκες», περιέγραψε ο ίδιος.

«Κάποια στιγμή μετά την κρίση δεν υπήρχαν προτάσεις. Είμαστε χιλιάδες ηθοποιοί», παραδέχτηκε ο ηθοποιός, ενώ πρόσθεσε ότι «Δεν ξέρω τι σημαίνει καταξιωμένος ηθοποιός, αυτά είναι υποκειμενικά».

«Μετά την “Αίθουσα του θρόνου” δεν είχα δουλειά. Ποτέ δε χτύπησα πόρτα για δουλειά, ούτε θα χτυπήσω. Άκουγα το ρήμα “πουλάει”,  ποτέ δεν το κατάλαβα. Κάποτε με φώναξαν να κάνω μια διαφήμιση και μου είπαν “Καταλαβαίνετε ότι αυτό πρέπει να το πουλήσετε;”. Τους απάντησα όχι και έφυγα», ανέφερε ο Άρης Λεμπεσόπουλος σχετικά με τις δύσκολες περιόδους που έχει περάσει επαγγελματικά.

 

 

«Τα χρόνια της κρίσης αν ήμουν μόνος μου όλα αυτά τα χρόνια δεν ξέρω πως θα τα έβγαζα οικονομικά, μπορεί να είχα εγκληματήσει, ευτυχώς η γυναίκα μου είχε ένα εισόδημα. Το να δουλεύεις 3 μήνες στο θέατρο δεν είναι δουλειά», πρόσθεσε στο ίδιο θέμα.

«Δεν ξέρω να κάνω άλλη δουλειά και αυτή που κάνω αν την κάνω καλά. Δεν έγινα ποτέ διάδοχος του Δημήτρη Χορν. Όταν με έχρισε ο Χορν διάδοχό του αρκετοί ζήλεψαν, αλλά δεν είχα ανάλογη πορεία με εκείνον», σημείωσε.

«Είμαι χαρούμενος όταν παίζω σε ένα γεμάτο θέατρο, αλλά έπαιξα και στο θέατρο πριν 3 χρόνια με τρεις ανθρώπους και είπα “αυτοί σε τίμησαν”», περιέγραψε ο αγαπημένος ηθοποιός.

«Έκανα εκπτώσεις, γιατί έπρεπε να ζήσω από αυτό το επάγγελμα. Είμαι αυθεντικός Άρης, έχω τη μαχητικότητα. Έπρεπε να επιβιώσω σε αυτό το επάγγελμα και να συνεχίσω να είμαι σε αυτή τη δουλειά», παραδέχτηκε.

«Είχα συγκρούσεις σε συνεργασίες. Ανήκω στο ζώδιο του Ταύρου και έχω συγκρουστεί και έχω φωνάξει. Δεν αντέχω να με προσβάλει κάποιος», είπε ο Άρης Λεμπεσόπουλος σχετικά με το χαρακτήρα του.

Με την σύζυγό του

«Όταν ήρθαν τα παιδιά μου στη ζωή πρώτα αυτά σκεφτόμουν και αυτά επικαλούμαι στα δύσκολα. Είμαι ένας κανονικός μπαμπάς με ελαττώματα. Τα παιδιά μου είναι 12 ετών και τα έκανα μεγάλος», σημείωσε για τα παιδιά του.

Τέλος, αναφέρθηκε στον πατέρα του και πώς αντέδρασε όταν του είπε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός, λέγοντας ότι «Ο πατέρας μου έπαθε σοκ όταν του είπα θα γίνω ηθοποιός, αλλά ερχόταν σε όλες τις πρεμιέρες μου και κρατούσε αρχείο. Δεν μου είπε ποτέ ότι και εκείνος ήθελε να γίνει ηθοποιός, ίσως και να έκανα κάτι που να ήθελε εκείνος».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ