Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

H Κατερίνα Καινούργιου & η επιθυμία της για παιδί - ''Σκέφτομαι να κάνω κατάψυξη ωαρίων'' (βίντεο)

 Πρόκειται να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων,

Καλεσμένη της Κατερίνας Καινούργιου ήταν σήμερα η Ανθή Σαλαγκούδη και μίλησαν για την απόφασή της να κάνει κατάψυξη ωαρίων. 

Η συσήτηση έκανε την παρουσιάστρια να ανοιχτεί περισσότερο και να μοιραστεί με το κοινό την επιθυμία της να κάνει και αυτή το ίδιο έτσι ώστε να μπορέσει να αποκτήσει παιδάκια στο μέλλον. 

«Θα υποδεχτούμε σε λίγο την Ανθή Σαλαγκούδη, με την οποία θέλω να κάνουμε μια γυναικεία κουβέντα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να μιλήσουμε για μια διαδικασία που έχει υποβληθεί, στην οποία σκέφτομαι και εγώ να υποβληθώ μες τον επόμενο μήνα. Μιλάμε για την κατάψυξη ωαρίων και για γυναίκες που έχουν περάσει το 35ο έτος της ηλικίας τους, δεν έχουν κάποιον σύντροφο, δεν έχουν τεκνοποιήσει.

 

 

 

 

Η Ανθή το έχει μοιραστεί δημόσια, οπότε θα ήθελα να κάνουμε μια κουβέντα γιατί έχω και εγώ πολλές απορίες» είπε αρχικά η Κατερίνα Καινούργιου.

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε ότι και εκείνη πρόκειται να κάνει κρυοσυντήρηση ωαρίων, καθώς έκανε εξετάσεις που έδειξαν ότι η ορμόνη ΑΜΗ, που δείχνει σε ποια φάση γονιμότητας βρίσκεται μια γυναίκα, είναι πολύ χαμηλή.

 

 

Είπε η Κατερίνα Καινούργιου:

"Όταν μοιράστηκες με τον κόσμο τη διαδικασία της κατάψυξης ωραρίων συγκινήθηκα, γιατί δεν είναι πολλές οι γυναίκες που το παραδέχονται αυτό.

 

 

Γιατί και εγώ είμαι σε αυτή τη διαδικασία. Δεν έχω μπει ακόμα, αλλά το σκέφτομαι πολύ σοβαρά. Είμαι 37 ετών και σε πρόσφατες εξετάσεις μου, που έκανα, γυναικολογικές, έδειξαν ότι η ΑΜΗ, μια ορμόνη που δείχνει τη γονιμότητα, είναι πολύ χαμηλή. Και σου λένε οι γιατροί πως δεν μπορείς να αποκτήσεις παιδί με φυσικό τρόπο, αν δεν καταψύξεις τα ωάρια σου" είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου. "Γιατί μπορεί να θελήσεις να κάνεις παιδί σε 3-4 χρόνια."

Τότε και η Ανθή Σαλαγκούδη είπε ότι δεν έχει ακόμα την επιθυμία να κάνει παιδί, αλλά θέλησε να προχωρήσει σε αυτή τη διαδικασία σε περίπτωση που το θελήσει σε κάποια χρόνια.

 

 

Ακολούθως η Καινούργιου μίλησε για την προσωπική της ζωή και για πρώτη φορά παραδέχθηκε πως δεν βρίσκεται σε σχέση, επιβεβαιώνοντας τις φήμες που τη θέλουν να έχει χωρίσει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

"Όταν δεν είσαι σε σχέση – που αυτό βιώνω και εγώ- να μπεις σε αυτή τη διαδικασία; Σκέφτομαι το παιδί ως τον καρπό ενός έρωτα. Οπότε μπορεί να είναι πολύ ρομαντικό αυτό που λέω και παλιακό, έτσι το σκέφτομαι. Οπότε να μπω σε αυτή τη διαδικασία χωρίς να έχω έναν άνθρωπο, λέω πω ρε γαμ@@@. Μεγαλώνω και τα έχω καταφέρει στην καριέρα μου και στα προσωπικά μου τα έχω κάνει χάλια… Με πιάνει όλο αυτό", είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ