Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Με τον ανάδρομο Ερμή στον Υδροχόο οι επαφές μπορεί να μας προβληματίζουν

Αναλυτικά οι προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο

Τις περισσότερες ώρες του Σαββάτου η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους σε φάση κενής πορείας από τις 04:21 τα ξημερώματα μέχρι αργά το απόγευμα στις 18:11 που θα περάσει στον Καρκίνο. Είναι μια μέρα που δεν ευνοεί τα νέα ξεκινήματα, αλλά δεν θα έχουμε πρόβλημα να συνεχίσουμε αυτό που κάνουμε.

Όμως θέματα επικοινωνίας και μετακινήσεων μπορεί να μας δυσκολέψουν ή να μην γίνεται η δουλειά μας τη στιγμή που θέλουμε, δηλαδή ενδεχομένως να αντιμετωπίζουμε κάποια μικρά, αλλά εκνευριστικά εμπόδια που θα δοκιμάσουν το νευρικό μας σύστημα.

Από σήμερα γυρίζει τυπικά ανάδρομος και ο Ερμής στον Υδροχόο και όποτε η Σελήνη θα βρίσκεται στους Διδύμους ή στην Παρθένο, τα δυο ζώδια που κυβερνά ο Ερμής, οι επαφές και οι διαδρομές μας μπορεί να μας προβληματίζουν.

Με λίγη καλή διάθεση, χιούμορ και την απαραίτητη ευελιξία όλα θα πάνε καλά. Στις 18:11 του Σαββάτου η Σελήνη προχωρά στον Καρκίνο και από απόψε ξεκινά ένα λίγο πιο έντονο, σε ψυχολογικό και συναισθηματικό επίπεδο, διάστημα που εκτείνεται μέχρι τα ξημερώματα της Τρίτης που πραγματοποιείται η Πανσέληνος του «Λύκου» στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου, που φαίνεται πως θα μας κουράσει ή θα μας αναστατώσει.

Στην πρώτη γραμμή Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι, ιδιαίτερα του τρίτου δεκαημέρου, από Κυριακή μέχρι την Τρίτη αποφύγετε σημαντικές συζητήσεις και προσπαθήστε να μην ρίχνετε λάδι στη φωτιά. Το βράδυ του Σαββάτου, με το τρίγωνο της Σελήνης προς τον Δία, παρόλα αυτά είναι πολύ πιο διασκεδαστικό και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε.

Η Κυριακή είναι λίγο πιο «βαριά» σαν μέρα, με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τη Σελήνη στον Καρκίνο να σχηματίζει αντίθεση με την ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω. Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα βοηθά να εμβαθύνουμε στις καταστάσεις και να έρθουμε αντιμέτωποι με συνειδητοποιήσεις τόσο για τον εαυτό μας όσο και για τις σχέσεις μας.

Μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια μυστικά ή καταπιεσμένα συναισθήματα ή να δεχτούμε χειριστικές συμπεριφορές.

ΚΡΙΟΣ

Μέχρι το απόγευμα του Σαββάτου η μέρα είναι κάπως πιο προφυλαγμένη και σίγουρα μπορείτε να ελιχθείτε πιο εύκολα ανάμεσα στις όποιες δυσκολίες μπορεί να προκύπτουν κυρίως σε σχέση με τις επαφές σας ή με τις μετακινήσεις σας, εξαιτίας της κενής πορείας της Σελήνης και του ανάδρομου Ερμή.

Το βράδυ η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή φάση, πιθανώς και κουρασμένους ή ταλαιπωρημένους κι εκεί πρέπει να προσέξετε! Γιατί εύκολα μπορεί να εγκαταλείψετε τις καλές σας συνήθειες και να το ρίξετε στο φαγητό, τα γλυκά ή και το ποτό μπροστά από την τηλεόραση βλέποντας σειρές και να καταστρέψετε την καλή σας διατροφή και μετά να νιώθετε και τύψεις.

Μήπως θα ήταν καλύτερα να προσπαθήσετε να μιλήσετε με ένα άνθρωπο που εμπιστεύεστε, να μείνετε πιο πολύ στο συναίσθημα σας και να διώξετε το άγχος με έναν άλλο τρόπο και όχι με αυτοκαταστροφικό τρόπο;

Με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα την Κυριακή θα πρέπει να είστε αρκετά προσεκτικοί κυρίως σε σχέσεις με συνεργάτες και ανωτέρους, αλλά θα πρέπει επίσης να έχετε και ανοχή και ανοιχτό μυαλό, ώστε αυτά που σας λένε να τα αξιοποιήσετε και να μην τα πάρετε στραβά ή ως αυστηρή κριτική, ειδικά αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο. Είναι από τις μέρες που η επικοινωνία πλήττεται κυρίως από ακραίες απόψεις ή από τάση επιβολής των απόψεων μας στους άλλους με τρόπο χειριστικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Το Σάββατο είναι μια μέρα που παίζει παιχνίδια κυρίως στις επαφές σας με τους άλλους και θα πρέπει να είστε πολύ ευέλικτοι και να δείχνετε όμως και αρκετή ενσυναίσθηση, να μπαίνετε δηλαδή λίγο και στη θέση του άλλου είτε είναι ο σύντροφος σας, είτε οι συνεργάτες, είτε ακόμη και τα παιδιά σας. Προσπαθήστε να μην γίνεστε επικριτικοί χωρίς πρώτα να έχετε ακούσει και την άλλη πλευρά. Σιγουρευτείτε εκατό τοις εκατό ό,τι ένα λάθος δεν γίνεται από πρόθεση κι αν διαπιστώσετε το αντίθετο τότε μπορείτε να το επισημάνετε.

Θέματα οικονομικά μπορεί να σας απασχολήσουν στο μεγαλύτερο μέρος της μέρας, ίσως όμως να μην καταφέρετε να βρείτε άκρη, καθώς η Σελήνη θα βρίσκεται μέχρι το απόγευμα σε φάση κενής πορείας και ο Ερμής θα είναι ανάδρομος από σήμερα. Το βράδυ του Σαββάτου είναι πιο χαλαρό και διασκεδαστικό και μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα με την παρέα σας, κανονίζοντας μια έξοδο ή απολαμβάνοντας την αγαπημένη σας ταινία ή μουσική.

Την Κυριακή, με τη σύνοδο Ήλιου-Πλούτωνα, θέματα που αφορούν στα μελλοντικά σας πλάνα μπορεί να νιώθετε ότι σας «βασανίζουν», ιδιαίτερα αν συναντούν εμπόδια στην υλοποίησή τους. Γενικά η μέρα ευνοεί τις εμμονές και τα κολλήματα, ιδιαίτερα αν είστε γεννημένοι στο τρίτο δεκαήμερο, οπότε μην μεγεθύνετε τις φοβίες και το άγχος σας και κυρίως αποφύγετε να τα μεταδίδετε και στους άλλους.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας στο μεγαλύτερο μέρος της ημέρας σε φάση κενής πορείας όμως, κάτι που δεν διευκολύνει πολύ να εξελιχθούν αυτά που σχεδιάζετε με ομαλό τρόπο. Προσπαθήστε λοιπόν να είστε υπομονετικοί και βασιστείτε περισσότερο στον αυτοσχεδιασμό της στιγμής, παρά στην οργάνωση που έχετε κάνει. Από σήμερα βλέπετε γυρίζει ανάδρομος κι ο κυβερνήτης σας Ερμής στον Υδροχόο.

Καθώς η Σελήνη θα προχωρήσει στον Καρκίνο ένα οικονομικό θέμα μπορεί να σας απασχολήσει περισσότερο και να νιώσετε πίεση. Καλό θα ήταν γενικώς να είστε πιο συνετοί αυτές τις μέρες με τα οικονομικά σας και να βρείτε τρόπους να κάνετε οικονομία. Κάποιες μικρά μαζέματα στην καθημερινότητα σας μπορεί να κάνουν τη διαφορά στο τέλος του μήνα.

Η σύνοδος του Ήλιου με τον Πλούτωνα την Κυριακή λειτουργεί σαν ένα «αγκάθι» στο πίσω μέρος του μυαλού σας, αν νιώθετε ότι κάποιος τομέας στη ζωή σας δεν είναι τόσο τακτοποιημένος όσο θα θέλατε. Για κάποιους μπορεί να είναι μια κατάσταση που αφορά μια σχέση, μια συνεργασία ή οικονομικά θέματα.

Μπορεί να νιώθετε ότι η καθημερινότητα πνίγει τις δημιουργικές σας τάσεις και δεν σας επιτρέπεται να έχετε ελευθερία στις κινήσεις σας. Η τάση σας θα είναι να σκέφτεστε επίμονα το πρόβλημα σας ή να νιώθετε ανήσυχοι εξαιτίας του και να μην μπορείτε να χαρείτε τις υπόλοιπες δραστηριότητες της μέρας σας.

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ