Cedric Grolet: Ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στον κόσμο μας δείχνει βήμα-βήμα τα συναρπαστικά γλυκά «μανιταράκια» του - το βίντεο & η συνταγή

Ο διάσημος Γάλλος είναι το πρότυπο για εκατομμύρια συναδέλφους του 

Ο Cedric Grolet είναι ο καλύτερος ζαχαροπλάστης στο κόσμο, κάτι που «μαρτυρούν» άλλωστε και οι πάνω από 2 εκατομμύρια followers του στο Instagram!

Το 2017 μία πολύ αυστηρή επιτροπή από διάσημους γεσιγνώστες και ειδικούς της ζαχαροπλαστικής που αποτελούνταν από τους Pierre Hermé, Jean-François Piège  και Denis Courtiade τον ανέδειξε τον καλύτερο Pastry Chef του κόσμου.

 Στην τελετή απονομής των «World’s 50 Best Restaurants», βραβεύτηκε ως Best Pastry Chef in the World 2018 . Τα διάσημα γλυκά του Cedric Grolet  μοιάζουν με γλυπτά ή με έργα σύγχρονης τέχνης φτιαγμένα από κάποιο σπουδαίο καλλιτέχνη. Δεν είναι όμως μόνο η εμφάνιση τους που τα κάνει τόσο ξεχωριστά. 

Ο διάσημος Γάλλος ζαχαροπλάστης είναι το πρότυπο για εκατομμύρια συναδέλφους του σε όλο τον κόσμο. Έχει το ταλέντο να συνδυάζει με τέλειο τρόπο υψηλής ποιότητας υλικά και να δημιουργεί αριστουργήματα.

Στον λογαριασμό του στο Instagram θα βρει κανείς πολλά από τα λαχταριστά γλυκά του, ενώ στο βίντεο που σας παρουσιάζουμε τον βλέπουμε βήμα - βήμα να φτιάχνει με μαεστρία σακολατένια «μανιταράκια».

«Φρέσκα βιολογικά φουντούκια, μους φουντουκιού, μια καρδιά από πάστα φουντουκιού συνοδευόμενη από πραλίνα!». Μα πείτε μου γίνεται να είναι (ή έστω να ακούγεται) κάτι πιο νόστιμο από αυτό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ