Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Σήμερα γινόμαστε πιο κυκλοθυμικοί, δεν ελέγχουμε εύκολα τα συναισθήματα μας & νιώθουμε μεγαλύτερη ανασφάλεια

Αναλυτικά οι προβλέψεις... 

Η Σελήνη έχει περάσει ήδη στο συναισθηματικό και ευαίσθητο λημέρι της στον Καρκίνο από το Σάββατο το απόγευμα, για να ολοκληρώσει την πρώτη Πανσέληνο του 2022 ξημερώματα Τρίτης και συγκεκριμένα στη 1:47 π.μ..

Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα στις 27ο 51΄μοίρες του άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου και θα επηρεάσει περισσότερο την παρορμητική ομάδα ζωδίων, δηλαδή Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους του τρίτου δεκαημέρου ή όσους έχουν ωροσκόπο και πλανήτες κοντά στην μοίρα που γίνεται η Πανσέληνος με απόκλιση 2 μοιρών στα παρορμητικά ζώδια. Φυσικά η επιρροή έχει αρχίσει ήδη και θα κορυφωθεί απόψε το βράδυ και αύριο. 

ΚΡΙΟΣ

Πιο συναισθηματικοί μπορεί να γίνετε με αυτό το φεγγάρι στον Καρκίνο σήμερα που σας ωθεί να είστε λίγο πιο κοντά στους ανθρώπους που αγαπάτε και νοιάζεστε. Η Πανσέληνος θα λάβει χώρα μέσα στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας για σας τους Κριούς και αν υπάρχουν κάποια προβλήματα εκεί, καλείστε να τα επιλύσετε.

Άλλωστε, είναι ευκαιρία στο πνεύμα της έλευσης μιας καινούριας χρονιάς να βρείτε κοινό έδαφος και να μην πυροδοτήσετε εντάσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ 

Η Σελήνη στον Καρκίνο σας βρίσκει σε μια επικοινωνιακή έξαψη αγαπητοί μου Ταύροι σήμερα Δευτέρα, καθώς αυξάνονται και πληθύνονται οι υποχρεώσεις σας. Ίσως χρειάζεται να επικοινωνήσετε με συνεργάτες, πελάτες, γνωστούς και φίλους ή μπορεί να υπάρχουν εκκρεμότητες που πρέπει να κλείσετε και ο χρόνος δεν σας φτάνει.

Μέσα σε όλα είναι και οι μετακινήσεις για αγορές ίσως της τελευταίας στιγμής (προσέξτε τη σειρήνα των εκπτώσεων τώρα που έχουμε ανάδρομο Ερμή και Αφροδίτη) ή κάποιες ρυθμίσεις και τακτοποιήσεις που πρέπει να κάνετε σε οικονομικό επίπεδο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Σελήνη ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τη φάση της Πανσελήνου απόψε τη νύχτα και βγάζει στην επιφάνεια κάποιες ανασφάλειες είτε σε συναισθηματικό είτε σε οικονομικό επίπεδο. Καθώς στο ξεκίνημα της χρονιάς οι απαιτήσεις σε έξοδα είναι αυξημένες, μπορεί να νιώθετε ανήσυχοι πώς θα τακτοποιήσετε κάποιους λογαριασμούς ή πώς θα ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες σας.

Από την άλλη, για κάποιες-ους μπορεί να είναι και μια προσωπική σχέση που μπορεί να σας δημιουργεί στρες, αν νιώθετε ότι δεν έχετε τον έλεγχο της κατάστασης ή δεν υπάρχει η θερμή ανταπόκριση στα συναισθήματα σας από την άλλη πλευρά. 

Διαβάστε τις προβλέψεις και για τα υπόλοιπα ζώδια στο asibiliou.gr

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ