Ο κόσμος της μόδας γιορτάζει την Kate Moss: Το supermodel έγινε 48 ετών - τα iconic εξώφυλλα, το chic look των γενεθλίων της (φωτό)

Επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα, με ένα κομψό, μίνιμαλ outfit

 

Με στυλ γιόρτασε τα 48ά γενέθλιά της την Κυριακή η Kate Moss, που πήγε στο εστιατόριο θαλασσινών Scott's, στο Λονδίνο. Μαζί της ήταν η κόρη της Lila Moss, 19 ετών και ο 25χρονος σύντροφος της τελευταίας Count Nikolai von Bismarck.

Για την περίσταση λοιπόν το διάσημο μοντέλο επέλεξε να ντυθεί στα μαύρα, με ένα κομψό, μίνιμαλ outfit.

Ειδικότερα φόρεσε ένα κλασικό μαύρο φόρεμα το οποίο συνδύασε με ένα μπλέιζερ χωρίς κουμπία. Ολοκλήρωσε δε το look της με μεγάλα γυαλιά ηλίου, μια τσάντα Peekaboo από τον οίκο Fendi και ψηλές δερμάτινες μπότες.

Με αφορμή τα γενέθλιά της πρόσωπα από τον χώρο της μόδας, αλλά και κορυφαία περιοδικά έκαναν αναρτήσεις στα social media, μέσα από τις οποίες της ευχήθηκαν χρόνια πολλά.

 

Η Donatella Versace δημοσίευσε στη σελίδα της στο Instagram δύο παλιές φωτογραφίες, μια στην οποία την βλέπουμε μαζί της και μια στην οποία είναι με το αδελφό της Gianni Versace.

«Kate. Ο Gianni και εγώ σε γνωρίσαμε για πρώτη φορά όταν ήσουν μόλις 21 και μας έκοψες την ανάσα. Σήμερα έχεις ακόμα την ίδια εξυπνάδα και ενέργεια όπως τότε. Χρόνια πολλά μέσα από την καρδιά μου» έγραψε στο post η σχεδιάστρια μόδας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vogue (@voguemagazine)

Χρόνια πολλά στο μοντέλο ευχήθηκε και η Vogue δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της Kate Moss, να ποζάρει με μια απίθανη κατακόκκινη τουαλέτα. Είναι μια φωτογραφία που τράβηξε ο Tim Walker, για το γνωστό περιοδικό τον Απρίλιου του 2012.

Φωτογραφίες: Instagram

Η γαλλική Vogue από πλευράς της δημοσίευσε στο Instagram 10 iconic εξώφυλλα του supermodel που στιγμάτισε τα 90ς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ