Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η κόρη του 46χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του - «ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή» (φωτό & βίντεο)

Ο ύποπτος καταζητείται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση

Στην Μονάδα Εντατικής του «Ευαγγελισμού» δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή η 40χρονη, την οποία τραυμάτισε μέχρι αναισθησίας στο κεφάλι, το πρόσωπο και το θώρακα ο 46χρονος σύντροφός της που καταζητείται.

Την ίδια ώρα η κόρη του δράστη σοκάρει με ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικότερα ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία του γράφοντας:

«Ντρέπομαι πολύ που αυτός ο άνθρωπος είναι πατέρας μου, ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή». Στο Post της συμπληρώνει ακόμα τα εξής: 

«Κοινοποιήστε παντού για να βρεθεί! Αυτό είναι το σκουπίδι της Αργυρούπολης που χτύπησε τη σύντροφό του, χαροπαλεύει η γυναίκα με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κινείται με όχημα KAΙ χρώματος ασημί».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ από τον «Ευαγγελισμό» ακόμη και γιατροί σοκαρίστηκαν από τις βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που υπέστη η 40χρονη η οποία και υποβλήθηκε σε κρανιεκτομή γα να αφαιρεθούν αιματώματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ζευγάρι διαπληκτίστηκε και ο άνδρας, γνώστης πολεμικών τεχνών, επιτέθηκε με κλωτσιές και γροθιές και στη συνέχεια την εγκατέλειψε, αιμόφυρτη στο διαμέρισμα επί της οδού Ολυμπίας στην Αργυρούπολη.

 

Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές, ο άντρας ενημέρωσε συγγενικό του πρόσωπο το οποίο με την σειρά του κάλεσε την Αστυνομία. Ωστόσο μέχρι να φτάσουν οι αστυνομικοί, εκείνος είχε εξαφανιστεί.

Ο ύποπτος καταζητείται, για απόπειρα ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Την έρευνα της υπόθεσης έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής.

Ο 48χρονος είχε 4 παιδιά, από τρεις προηγούμενους γάμους και με την 40χρονη συνδεόταν τον τελευταίο καιρό.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ