Made in Greece το νέο χτένισμα της Cindy Crawford: Ο Δημήτρης Γιαννέτος απογείωσε το στυλ του 55χρονου top model (φωτό & βίντεο)

Τα έκοψε λίγο πιο κοντά

Νέα χρονιά, νέο look στα μαλλιά για την Cindy Crawford που δημοσίευσε στο Instagram της εικόνες από την πρώτη της φωτογράφηση για το 2022.

Στις φωτογραφίες την βλέπουμε με πιο κοντό μαλλί, που φτάνει λίγο πιο κάτω από τον ώμο, ενώ φαίνεται να έχει ανοίξει και λίγο τον τόνο.

Φωτογραφίες: Instagram

Όπως διαβάζουμε στο post της πίσω από το νέο κούρεμά του 55χρονου supermodel που έχει δουλέψει για τους μεγαλύτερους σχεδιαστές μόδας, «κρύβεται» ένας Έλληνας, ο καταξιωμένος hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος. 

 

 

 

 

Μάλιστα ο ίδιος έχει ανεβάσει στο προφίλ του στο Instgaram ένα βίντεο με την Cindy Crawford και την αλλαγή που έκαναν στα μαλλιά της.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Γιαννέτος

Ο Δημήτρης Γιαννέτος ξεκίνησε την καριέρα του στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, με τον ίδιο να έχει δουλέψει με μεγάλα ονόματα, όπως την φωτογράφο Κατερίνα Τσατσάνη και διάσημες Ελληνίδες, όπως η Μαριέττα Χρουσαλά. Παράλληλα κρύβεται πίσω από μερικά από τα ωραιότερα beauty και fashion editorials γνωστών περιοδικών. 

 

 

 

 

 

 

«Η Μαριέττα Χρουσαλά ήταν ο άνθρωπος που με βοήθησε. Μου είπε θα σου γνωρίσω τη Μαρία Μενούνος και έτσι έγινε. Πριν από αυτό, είχα γνωρίσει τη Γιάννα Τερζή που με βοήθησε με τη ζωή εκεί. Η Μαριέττα μου γνώρισε τη Μαρία κι εκείνη μου είπε ότι είμαι φανταστικός και ότι έχει μια δουλειά και θέλει να την αναλάβω.

Τελικά μου έστειλε ένα μήνυμα μετά από ένα μήνα και πήγα για δύο εβδομάδες στην Αμερική. Από τότε δεν έφυγα ποτέ. Είμαι 8 χρόνια εδώ», είχε δηλώσει ο ίδιος στις Roomies τον Μάρτιο του 2021.

Έτσι εδώ και χρόνια συνεργάζεται μεταξύ άλλων με την διάσημη Ελληνοαμερικανίδας παρουσιάστρια Μαρία Μνεούνους, ενώ μερικές ακόμα από τις διάσημες πελάτισσές του είναι η Meghan Fox, η Cindy Crawford, η Chrissy Teigen και η Irina Shayak.

 

 

 

 

«Η Αμερική προέκυψε μετά από πολλές σκέψεις αρκετών χρόνων. Δεν ήταν καθόλου εύκολη απόφαση. Όντας στο καλύτερο σημείο της καριέρας μου στην Ελλάδα, με μεγάλο βιογραφικό και ένα συμβόλαιο στη L’Oréal Paris, αποφάσισα να αφήσω τα πάντα πίσω μου και να κυνηγήσω το American Dream, ξεκινώντας κυριολεκτικά από το μηδέν, μη γνωρίζοντας καν την γλώσσα.

Έχοντας ήδη μετακομίσει στη Νέα Υόρκη και πάνω στη πολύ δύσκολη προσπάθεια μου να βρω κάποιο fashion agency στην μητρόπολη του κόσμου, σε ένα ταξίδι μου πίσω στην Ελλάδα γνωρίζω τη Maria Menounos μέσω της πολύ καλής μου φίλης, Μαριέττας Χρουσαλά.

 

 

Έκανα τα μαλλιά και το μακιγιάζ της Maria για την βάφτιση της κόρης της Μαριέττας και η Maria με καλεί στο Λος Άντζελες μετά από δυο μήνες για να την αναλάβω σε μια φωτογράφηση. Είχα κλείσει να μείνω στο Λος Άντζελες 11 μέρες και τελικά σήμερα με βρίσκεις να είμαι ακόμη εκεί μετά από 3 σχεδόν χρόνια!» θα πει ο ίδιος μιλώντας στο beautemagazine.gr και απαντώντας σε ερώτηση σχετική με την Αμερική και την συνεργασία του με την Μενούνους.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ