Τζώρτζης Μονογυιός: Αύριο στη Μύκονο η κηδεία του - ''Η γυναίκα του είναι άσχημα, δεν έχει μάθει ακόμα για τον χαμό του'', λέει ο Κούγιας (βίντεο)

Είχε ανοίξει τρία καταστήματα ενδυμάτων στο νησί των ανέμων - το Alchemist, το Jorjy και το Room.

Ο Τζώρτζης Μονογυιός, που έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλιαγμένη, καταγόταν από την Μύκονο όπου είχε ανοίξει τρία καταστήματα ενδυμάτων - το Alchemist, το Jorjy και το Room. 

Ο 45χρονος έφυγε από την ζωή τα ξημερώματα της Παρασκευής όταν η  υπερπολυτελής Ferrari που οδηγούσε έπειτα από σφοδρή σύγκρουση πήρε φωτιά, με συνέπεια το θάνατο του άτυχου άνδρα. Τραγική ειρωνεία; Είχε μόλις αγοράσει την προηγούμενη ημέρα το υπερπολυτελές αυτοκίνητο.

Στο αυτοκίνητο επέβαινε και η σύζυγος του, η οποία νοσηλεύεται σε κατάσταση σοκ. 

Δείτε επίσης:

 

Τζώρτζης Μονογυιός: Στη Μύκονο αύριο η κηδεία

Στη Μύκονο, τη γενέτειρά του, θα τελεστεί αύριο, Τρίτη, η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, αδερφού της βουλευτού της ΝΔ, Κατερίνας Μονογυιού. 

Στο νησί των ανέμων, από όπου καταγόταν ο 42χρονος και στο οποίο δραστηριοποιούνταν επαγγελματικά, θα βρεθούν η οικογένεια, οι συγγενείς και οι καλοί του προκειμένου να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Η γυναίκα του δεν γνωρίζει ακόμα για τον θάνατό του

Στο Πρωινό μίλησε ο Αλέξης Κούγιας για το τροχαίο δυστύχημα του Τζώρτζη Μονογυιού. Ο δικηγόρος τόνισε. Η Αθηνά είναι άσχημα έχει πολλαπλά κατάγματα στο πόδι και θα χειρουργηθεί. Είναι συνεχώς με ηρεμιστικά χάπια και δεν γνωρίζει τίποτα. 

 

 

 

 

Ποιος ήταν ο Τζώρτζης Μονογυιός

Ο Τζώρτζης Μονογυιός ήταν ένας από τους παίκτες του ριάλιτι «The Wall», που προβλήθηκε το 2003, όπου μάλιστα είχε έναν δυνατό και έντονο έρωτα με τη συμπαίκτριά του, Σίσσυ Γιαννακοπούλου. Τότε ήταν μόλις 23 ετών και σπούδαζε Πληροφορική.

Eπί σειρά ετών ο Τζώρτζης Μονογυιός διατηρούσε μαγαζί με επώνυμα ρούχα στο πιο κεντρικό σημείο στα Ματογιάννια Μυκόνου. Ήταν πατέρας δύο παιδιών και παντρεμένος με την Αθηνά Κοντοπάνου, η οποία καθόταν στη θέση του συνοδηγού στη μοιραία Ferrari.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ