Αργυρούπολη: Παραδόθηκε ο 46χρονος για τον άγριο ξυλοδαρμό της συντρόφου του - χαροπαλεύει η 40χρονη (βίντεο)

Οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του

Παραδόθηκε ο 46χρονος, που φέρεται ότι ξυλοκόπησε άγρια, το πρωί της περασμένης Παρασκευής την 40χρονη σύντροφό του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός».

Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, ο 46χρονος, που φέρεται ως γνώστης πολεμικών τεχνών, παρουσιάστηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας ΝΑ Αττικής συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του και αμέσως μετά συνελήφθη, κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση. Ο κατηγορούμενος πρόκειται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σημειώνεται ότι οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό ενώ η εκτίμηση των αστυνομικών ήταν ότι ο κατηγορούμενος ίσως κρυβόταν σε σπίτι φιλικού ή συγγενικού του προσώπου. Ωστόσο αναμενόταν να παραδοθεί από μόνος του, αφού γνωρίζει ότι δεν μπορεί να ξεφύγει.

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας, που φέρεται να είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε σε τέτοιο βαθμό την άτυχη γυναίκα, μέσα στο διαμέρισμα της οδού Ολυμπίας, στην Αργυρούπολη, ώστε την άφησε αναίσθητη και αμέσως τράπηκε σε φυγή.

Στη συνέχεια ενημέρωσε σχετικά συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Δείτε επίσης: Αργυρούπολη: Συγκλονίζει η κόρη του 46χρονου που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του - «ελπίζω να σαπίσεις στη φυλακή» (φωτό & βίντεο)

Ενδεικτικό της έκτασης που έχει λάβει η βία κατά των γυναικών είναι το γεγονός ότι μόνο η αρμόδια Υπηρεσία της ΕΛΑΣ στον Άλιμο, έχει διαχειριστεί μέσα σε ένα τρίμηνο 110 υποθέσεις, όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Ατικής, Γιώργος Καλλιακμάνης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ