Δύο διάσημα «αγόρια» 62 & 69 ετών στην πασαρέλα του Prada! Η μόδα δεν είναι μόνο για τους 30άρηδες (φωτό & βίντεο)

Ο ένας άνοιξε και ο άλλος έκλεισε το show του διάσημου οίκου

Ο ηθοποιός του «Sex and the City» – γνωστός για την ερμηνεία του του Trey MacDougal στη εμβληματική σειρά του HBO –  Kyle MacLachlan περπάτησε στην πασαρέλα του Prada στο Μιλάνο της Ιταλίας το Σαββατοκύριακο, σαν πραγματικό μοντέλο.

Ο 62χρονος έκανε το ντεμπούτο του στην επόδειξη μόδας του διάσημου οίκου φορώντας ένα σκουρόχρωμο outfit και ειδικότερα ένα μακρύ παλτό από τη χειμερινή συλλογή του brand πολυτελείας. Ολοκλήρωσε το look με μπλε σατέν παντελόνι και ασορτί γάντια.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Prada (@prada)

 

 

«Σας ευχαριστώ #RafSimons!. Τι τιμή μου που ανοίγω το @prada#FW22 Menswear Show για την #MilanoFashionWeek!» έγραψε σε ανάρτησή του.

Στο show για την ανδρική κολεξιόν του οίκου που έγινε στο πλαίσιο της εβδομάδας μόδας του Μιλάνου, εμφανίστηκε ωστόσο ένα ακόμα 60άρης ο Jeff Goldblum (69 ετών), αποδεικνύοντας ότι η μόδα δεν είναι πλέον μόνο για τους νεαρούς. Ο τελευταίος εμφανίστηκε με ένα ολόμαυρο σύνολο με γούνινο παλτό, ζιβάγκο και παντελόνι.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Outpump (@outpump)

 

Σύμφωμνα με το Page Six στο catwalk περπάτησαν ακόμα ο ηθοποιός του Sex Education  Asa Butterfield, 24 ετών και ο star του “Love Actually” Thomas Brodie-Sangster, 31 ετών.

Ενώ οι τέσσερις διάσημοι άντρες φορούσαν μονόχρωμα σύνολα, τα άλλα μοντέλα φόρεσαν έντονα χρώματα, όπως ροζ δερμάτινα μπουφάν και πορτοκαλί παντελόνια.

Οι σχεδιαστές Miuccia Prada και Raf Simons εξήγησαν ότι «σκεφτόντουσαν την ουσιαστική μόδα [και] κομμάτια που έχουν νόημα». Ο MacLachlan και ο Goldblum, που άνοιξαν και έκλεισαν αντίστοιχα την επίδειξη πασαρέλας, επιλέχθηκαν από τους σχεδιαστές για να αναπαραστήσουν «πραγματικούς άνδρες, αναγνωρισμένες φιγούρες».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ