Γνωστή ριάλιτι σταρ νεκρή στα 26 της: Η δραματική, σύντομη ζωή της Jordan Cashmyer (φωτό & βίντεο)

Η θετή της μητέρα έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση

Στα 26 της μόλις χρόνια έφυγε από την ζωή η Jordan Cashmyer, η οποία είχε συμμετάσχει στο διάσημο ριάλιτι «16 and Pregnant».

Η θετή της μητέρα Jessica Cashmyer έκανε γνωστή την δυσάρεστη είδηση μέσα από το Facebook, δημοσιεύοντας μια ασπρόμαυρη φωτογραφία της Jordan.

«Χθες το βράδυ έλαβα μια κλήση που κανένας γονιός δεν θέλει ποτέ να λάβει. Η μεγαλύτερη αγαπημένη μου κόρη, η Jordan έφυγε από τη ζωή, ήταν μόλις 26 ετών. Οι καρδιές μας είναι πραγματικά ραγισμένες. Κανένας γονιός δεν πρέπει ποτέ να χάσει ένα παιδί, ΠΟΤΕ» έγραψε στο post.

 

 

«Παρακαλώ κρατήστε την οικογένειά μου στις σκέψεις και τις προσευχές σας καθώς πλοηγούμαστε μέσα σε αυτήν την τρομερή τραγωδία. Παρακαλούμε κατανοήστε και σεβαστείτε το απόρρητό μας αυτή τη στιγμή. Είμαστε περιτριγυρισμένοι από την αγάπη και την υποστήριξη των παιδιών μας, της εγγονής μας Lyla και των μελών της οικογένειάς μας» συμπλήρωσε στην ανάρτησή της.

Σύμφωνα με το Page Six η οικογένεια δεν έχει κάνει γνωστά τα αίτια θανάτου της 26χρονης ριάλιτι star.

Η Jordan είχε εμφανιστεί στη σειρά του MTV το 2014 μαζί με τον τότε φίλο της Derek Taylor και την κορούλα τους Genevieve “Evie” Shae Taylor.

Το επεισόδιο με την Cashmyer ακολουθούσε την ζωή της καθώς εκείνη πάλευε με την ανεργία, αλλά και με το γεγονός ότι είχε μείνει άστεγη, αφού οι γονείς της - οι οποίοι και δεν ενέκριναν την σχέση της με τον Taylor αποκηρύξει.

Η ζωή της πέρασε και άλλες «φουρτούνες» με την Jordan να καλείται το 2015 να δώσει προσωρινά τα δικαιώματα επιμέλειας της Evie στη μητέρα του Taylor. Αντιμετωπίζοντας θέματα εθισμού, η Jordan συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών δύο χρόνια αργότερα, ανέφερε το Deadline.

 

 

 

 

Πριν από τον ξαφνικό θάνατό της, η Jordan άλλαζε τη ζωή της, έχοντας πρόσφατα γιορτάσει έναν χρόνο νηφαλιότητας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ