Σήμερα στην Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού - Ραγίζει καρδιές η μητέρα του: «Άγγελέ μου…» (φωτό & βίντεο)

Οι αναρτήσεις της μητέρας και της αδερφής του συγκινούν 

Σε στενό οικογενειακό κύκλο θα γίνει σήμερα στην Μύκονο η κηδεία του Τζώρτζη Μονογυιού, που έφυγε από τη ζωή  στο φρικτό τροχαίο με τη Ferrari δυστύχημα το βράδυ της Πέμπτης στην Βουλιαγμένη.

Η σύζυγος του αδικοχαμένου επιχειρηματία ξέσπασε σε λυγμούς όταν έμαθε για τον θάνατο του συζύγου της από συγγενείς και ψυχολόγο. Η ίδια θέλησε να παραστεί στην κηδεία ωστόσο οι γιατροί δεν της το επιτρέπουν, σύμφωνα με το Πρωινό του ANT1.

Παράλληλα ο Γιώργος Λιάγκας μετά από συζήτηση που είχε με την αδερφή του Τζώρτζη Μονογυιού, την βουλευτή της ΝΔ, Κατερίνας, αποκάλυψε ότι τα ρούχα που φορούσε ο αδερφός της στην ανάρτηση που έκανε, είναι αυτά που θα φορέσει στην τελευταία του κατοικία.

 

Η σορός του αναζώρησε στις 7:30 από το λιμάνι της Ραφήνας συνοδευόμενη από τους στενούς συγενείς του για τον ιερό ναό του Αγίου Λουκά όπου θα τελεστεί η κηδεία στις 2:30 το μεσημέρι.

«Η Οικογένεια του πολυαγαπημένου μας Γεωργίου , σε κλίμα μεγάλης θλίψης, επιθυμεί να τον αποχαιρετήσει σεμνά και ταπεινά σε πολύ στενό οικογενειακό κύκλο, σεβόμενη τα μέτρα που υπάρχουν για την πανδημία Covid. Γνωρίζοντας οτι όλοι σέβονται τον πόνο μας, ελπίζουμε ότι θα σεβαστούν και την επιθυμία μας, τόσο οι συγγενείς, οι φίλοι, όσο και τα ΜΜΕ.

Αντί στεφάνου, παρακαλούμε να γίνει η αντίστοιχη δωρεά στην μνήμη του όσοι το επιθυμούν στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Σύρου και Μυκόνου στην Τράπεζα Alpha Bank: GR29 0140 6310 6310 0200 2007 050. Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη στήριξη στο βαρύ πένθος μας, για την αγάπη και για την κατανόησή σας. Κατερίνα Μονογυιού Βουλευτής Κυκλάδων ΝΔ» έγραψε στο Facebook η αδερφή του επιχειρηματία και βουλευτής της ΝΔ, Κατερίνα Μονογυιού.

Την ίδια ώρα σπαράζει καρδιές η ανάρτηση της μητέρας του Μονογυιού η οποία έγραψε στο Facebook: «ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥ για πάντα θα είσαι μέσα στην καρδιά μου και στα όνειρά μου»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ