Αργυρούπολη - ξυλοδαρμός 40χρονης: Προθεσμία πήρε ο 46χρονος κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας

Αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες που βρίσκονταν στο χώρο των δικαστηρίων

Φορώντας αλεξίσφαιρο γιλέκο και συνοδευόμενο από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ο 46χρονος που ξυλοκόπησε άγρια τη σύντροφό του στην Αργυρούπολη, οδηγήθηκε στον ανακριτή.

Την Πέμπτη θα βρεθεί ενώπιον της ανακρίτριας ο 46χρονος, μετά από προθεσμία που ζήτησε και έλαβε για την απολογία του.

Ο κατηγορούμενος για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παραδόθηκε χθες στις Αρχές που τον αναζητούσαν από την Παρασκευή μετά το συμβάν. Κατά τη μεταγωγή του στο ανακριτικό γραφείο, ο 46χρονος αποδοκιμάστηκε έντονα από πολίτες που βρίσκονταν στο χώρο των δικαστηρίων.

 

Σύμφωνα με την δικογραφία που έχει σχηματιστεί, ο κατηγορούμενος την Παρασκευή το πρωί ξυλοκόπησε άγρια τη 40χρονη σύντροφό του.  Οι φωνές της κινητοποίησαν γείτονες που ειδοποίησαν την Αστυνομία η οποία βρήκε την 40χρονη λιπόθυμη με βαριά τραύματα.

Η παθούσα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Δείτε επίσης: Αργυρούπολη: Έκκληση για αίμα για την 40χρονη που χαροπαλεύει μετά τον άγριο ξυλοδαρμό από τον σύντροφό της (φωτό & βίντεο)

«Ξέφυγε η κατάσταση» τα πρώτα λόγια του 46χρονου

«Παραδέχομαι ότι την χτύπησα, αλλά δεν ήταν σκοπός μου να την στείλω στο νοσοκομείο. Τσακωθήκαμε και σε κάποια στιγμή ξέφυγε η κατάσταση».

Αυτά ισχυρίστηκε, σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές της ΕΛ.ΑΣ, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, μιλώντας σε αστυνομικούς ο 46χρονος που κατηγορείται για τον άγριο ξυλοδαρμό της 40χρονης φίλης του, η οποία νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στον "Ευαγγελισμό".

Υπενθυμίζεται ότι ο καθ΄ομολογίαν δράστης παραδόθηκε νωρίς το απόγευμα της Δευτέρας, συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και αμέσως μετά συνελήφθη με την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

EUROKINISSI

Ο 46χρονος, που είναι γνώστης πολεμικών τεχνών, χτύπησε άγρια την άτυχη γυναίκα, το πρωϊ της περασμένης Παρασκευής, μέσα στο διαμέρισμα που διέμεναν, στην οδό Ολυμπίας, στο Περιστέρι. Αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή και ενημέρωσε σχετικά συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο και ειδοποίησε το ΕΚΑΒ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ