Κινηματογραφική ληστεία ΙΧ στη Λένορμαν: Του έκλεψαν το αυτοκίνητο και γατζώθηκε από το καπό - «τον πάτησε» (βίντεο)

Τι είπε αυτόπτης μάρτυρας

Βίντεο από την κινηματογραφική ληστεία που έγινε στη Λένορμαν, στο κέντρο της Αθήνας βλέπει το φως της δημοσιότητας. Πιάστηκε από το καπό ο ιδιοκτήτης του ΙΧ που επιχείρησαν να κλέψουν.

Ειδικότετρα ο τελευταίος δέχτηκε επίθεση από δύο άνδρες την στιγμή που εκείνος πάρκαρε το όχημα του. Οι δράστες τον έβγαλαν με τη βία από το αυτοκίνητο και εκείνος στη συνέχεια πιάστηκε από το καπό. Ωστόσο ανέπτυξαν ταχύτητα με αποτέλεσμα μετά από ελιγμό ο άνδρας να πέσει στον δρόμο.

«Πήγε ο άνθρωπος να βγάλει κάποια λεφτά από την τράπεζα, άφησε το αμάξι του εκεί, μπήκε κάποιος μέσα και το πήρε. Έτρεξε, καβάλησε πάνω στο παράθυρο μήπως τον σταματήσει, πετάχτηκαν κάτι άλλα παιδιά εδώ πέρα, σπάσανε τα τζάμια για να το σταματήσουν.

Τον πέρασε από πάνω, τον πάτησε τον άνθρωπο. Τον είδα κάτω. Ήρθε η Aστυνομία και το ασθενοφόρο και τον πήραν» περιέγραψε στην κάμερα του Alpha αυτόπτης μάρτυρας.

Οι δράστες συγκρούστηκαν με δυο άλλα αυτοκίνητα, στην προσπάθειά τους να φύγουν και βγήκαν από το κλεμμένο όχημα, με τις Αρχές να κατορθώνουν στη συνέχεια να συλλάβουν τον ένα από αυτούς. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ