Μείνε ελεύθερη μέχρι να συναντήσεις αυτόν τον τύπο άντρα: Ποιο είναι το ιδανικό σου ταίρι, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αν δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά, τότε καλύτερα να επιλέξεις την μοναχική ζωή 

Δεν χρειάζεται να βιάζεσαι, γιατί όποιος βιάζεται πάντα την πατάει και κάνει λάθη. Προφανώς και μέσα στο 2022 θα γνωρίσεις αρκετούς άντρες. Κάποιοι από αυτούς θα σε φλερτάρουν και θα σε ενθουσιάσουν.

Όμως αν δεν έχουν κάποια συγκεκριμένα γνωρίσματα και χαρακτηριστικά, τότε καλύτερα να επιλέξεις την μοναχική ζωή για όσο καιρό χρειαστεί, μέχρι να βρεις τον κατάλληλο!

ΚΡΙΟΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να συναντήσεις έναν άντρα που να σε αγαπά και να θέλει να εξερευνήσει τον κόσμο μαζί σου! Πρέπει να είναι κάποιος που δεν θέλει να σταματήσει να μαθαίνει καινούργια πράγματα με σένα στο πλευρό του, ενώ παράλληλα θα πρέπει να απολαμβάνει να περπατάτε πιασμένοι χέρι- χέρι.

ΤΑΥΡΟΣ

Μείνε single, μέχρι να συναντήσεις κάποιον που θα σε κάνει να νιώθεις τόσο οικεία, όσο ποτέ άλλοτε. Κάποιον με τον οποίο δεν θα ρισκάρεις και θα ξέρεις ότι μπορείς να βασιστείς πάνω του. Και το σημαντικότερο, θα είναι κάποιος που δεν θα σε θεωρεί δεδομένη!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μείνε μόνη, μέχρι να βρεις κάποιον που να σε καταλαβαίνει απόλυτα. Κάποιον που θα σε αγαπάει γι’ αυτό που είσαι και δεν θα σε «χρειάζεται» για να νιώσει εκείνος καλύτερα, επειδή πολύ απλά θα έχει την δική του ξεχωριστή και ευτυχισμένη ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ 

Μείνε μόνη, μέχρι να βρεις κάποιον που θα σου συμπεριφέρεται καλά και δεν θα σκέφτεται μόνο τον εαυτό του. Κάποιον που δεν θα σε αγνοεί και θα καταλαβαίνει τις εναλλαγές στην διάθεσή σου.

ΛΕΩΝ 

Μείνε μόνη, μέχρι να βρεις κάποιον που πάει με τα… νερά σου. Κάποιον που είναι συχνά περίεργος για τον κόσμο και απολαμβάνει τις ίδιες συζητήσεις με σένα. Κάποιον που εκτιμά τον χρόνο που περνάτε μαζί, αλλά παράλληλα κυνηγά και τα δικά του όνειρα και στόχους, σύμφωνα με το astrology.gr.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ 

Μένει μόνη μέχρι να βρεις αυτόν που θα σε κάνει να μην φοβάσαι την αγάπη. Κάποιον που θα είναι «ανοιχτός», ειλικρινής με τα αισθήματά του και αξιόπιστος. Κάποιον που θα τα λέει όλα, γιατί δεν θα έχει κάτι να κρύψει… Ένα άτομο που δεν θα φοβάται να παραδεχτεί ότι σε νοιάζεται και σε υποστηρίζει.

ΖΥΓΟΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να βρεις κάποιον που θα σε κάνει να λάμπεις! Κάποιον που θα θαυμάζεις απεριόριστα, θα είσαι περήφανη για εκείνον και που δεν θα σε ζηλεύει. Επίσης κάποιον που δεν φοβάται να σε προκαλέσει και να έχει μια «ανοιχτή» συζήτηση μαζί σου. Κάποιον που παραμένει ψύχραιμος και έχει υπομονή σε δύσκολές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να βρεις κάποιον που να μπορεί να σε… προκαλέσει, κυρίως σε πνευματικό επίπεδο. Ένα άτομο που πιστεύει απεριόριστα σε σένα και σου δείχνει προοπτικές που δεν θα μπορούσες ποτέ να σκεφτείς. Θα πρέπει να ξέρει τι είσαι ικανή να κάνεις και να μπορείς να του μιλήσεις για όλα γιατί θα σε υποστηρίζει και θα σε κινητοποιεί!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να βρεις κάποιον που δεν θα σταματά να ζει ευτυχισμένα και να βλέπει την θετική πλευρά της ζωής. Κάποιον που ψάχνει να βρει την ομορφιά σε μικρά πράγματα και δεν θα φοβάται να είναι ειλικρινής μαζί σου. Κάποιον που είναι ενθουσιώδης και δεν σταματά την αναζήτηση. Μπορεί να σου φανεί κάπως…παιδί, αλλά εσένα θα σου κάνει καλό αυτή η συμπεριφορά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να συναντήσεις κάποιον που θα σου δείξει ότι είναι το ίδιο εργατικός και το ίδιο φιλόδοξος με σένα για να πετύχει στη ζωή του. Περίμενε ώσπου να βρεις έναν άντρα που δεν θα προσπαθεί να σε αλλάξει και να σε κάνει κάποια που δεν είσαι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να συναντήσεις κάποιον που θα σε κάνει από τη μια να νιώθεις ανεξάρτητη και από την άλλη ότι ανήκεις κάπου. Κάποιον που θα σου συμπεριφέρεται με τέτοιο τρόπο που κι εσύ θα νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν. Το άτομο αυτό θα είναι και σύντροφος, αλλά και φίλος, χωρίς ποτέ να προσπαθεί να αλλάξει αυτό που είσαι.

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνε μόνη, μέχρι να συναντήσεις κάποιον που δεν θα σταματά ποτέ να προσπαθεί να είναι… ασυνήθιστος. Κάποιον που συνεχώς θα σου δείχνει καινούργιες πλευρές του εαυτού σου και θα σε ενθαρρύνει να κάνεις κι εσύ το ίδιο. Θα είσαι πάντα προτεραιότητα για το πρόσωπο αυτό και θα σε κάνει να νιώθεις ότι του ανήκεις και πως είσαι μέρος της «ομάδας» του.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ