Made in Greece τα Mourtzi: Μποτάκια, αρβυλάκια, όλα θεικά - Αυτά τα παπούτσια θα σας πάρουν το μυαλό

Το brand που λατρεύουν οι διάσημες Ελληνίδες!

Ο Χειμώνας είναι εδώ, τα κρύα έχουν μπει για τα καλά και αυτό που χρειαζόμαστε για τις βόλτες και τις εξορμήσεις μας είναι τα παπούτσια Mourtzi,

Κομψότατα, ψηλά, χαμηλά, πολύχρωμα και άκρως χειμωνιάτικα τα νέα σχέδια της Mourtzi είναι τα μόνα που θα χρειαστείτε φέτος για κάθε σας έξοδο.

 

 

 

 

 

 

Η ιστορία της άρχισε να διαγράφεται το 1920 από τον Βασίλη Μούρτζη, στην Αθήνα. Τα παιδιά του ανέλαβαν αμέσως μετά και πλέον από το 2000 τα ηνία έχει αναλάβει ο (τρίτης γενιάς) Νικόλαος Μούρτζης, ο οποίος συστήνει επίσημα την εταιρεία με τη μορφή που έχει σήμερα.

 

 

 

 

 

 

 

 

Με ιδιαίτερο πάθος και γνώσεις που έλαβε από την οικογένεια φεύγει για σπουδές στην Ιταλία, προκειμένου να διευρύνει τις γνώσεις του, μαθητεύοντας κοντά στους καλύτερους τεχνίτες υποδηματοποιίας παγκοσμίως. Το 2008 ήταν χρονιά σταθμός για την εξέλιξη της εταιρείας, καθώς έγινε μετεγκατάσταση του εργοστασίου σε μεγαλύτερο χώρο, με σύγχρονα μηχανήματα εξελιγμένης τεχνολογίας.

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τη ζήτηση να είναι ολοένα και αυξανόμενη, όπως και οι ανάγκες της παραγωγής η εταιρεία μετακόμισε σε μεγαλύτερες εγκαταστάσεις στη βιομηχανική περιοχή του Ταύρου Αττικής.

 

 

 

Στην χειμωνιάτικη συλλογή θα βρείτε μποτάκια, χαμηλά, ψηλά, αβυλάκια, high knee boots, καθώς και υπέροχες γόβες. 

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή ηλεκτρονικά στο www.mourtzi.com ή πραγματοποιήστε μια επίσκεψη στο concept store της Mourtzi, Ερμού 18, στο Σύνταγμα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ