Βιασμός 24χρονης -Διαλυνάς: ''Διεθνές κύκλωμα ψαρεύει κοριτσάκια, τα μυεί στην κοκαΐνη & μετά στην μαστροπεία'' (βίντεο)

Για διεθνές κύκλωμα κάνει λόγο ο δικηγόρος! 

Σε δηλώσεις – βόμβα προχώρησε ο δικηγόρος Νίκος Διαλυνάς, ο οποίος έχει κληθεί να ενισχύσει νομικά την πλευρά της 24χρονης Γερωγίας Μπίκα που καταγγέλλει βιασμό της σε σουίτα ξενοδοχείου, στη Θεσσαλονίκη.

Συγκεκριμένα μίλησε ένα διεθνές κύκλωμα μαστροπείας και ναρκωτικών, στο οποίο εμπλέκονται και άντρες και γυναίκες και από την Κύπρο .

«Σας είχα πει ότι το κύκλωμα είναι διεθνές. Έχουν παρέμβει οι εισαγγελικές αρχές τις Κύπρου μετά από καταγγελία που έγινε από Αθήνα. Διεβιβάσθη στον βουλευτή Χριστοφίδη του ΑΚΕΛ και αυτός με τη σειρά του το διαβίβασε στον αρχηγό της Γενικής Αστυνομίας της Κύπρου. Υπήρξαν Κύπριοι, όπως είπε ο βουλευτής, στο εν λόγω πάρτι και, επίσης, υπήρχαν κοπέλες που ήρθαν από την Κύπρο.

Αυτά δεν είναι τοπικής εμβέλειας φαινόμενα, είναι διεθνούς» σημείωσε εκτιμώντας ότι η υπόθεση παίρνει πλέον «άλλες διαστάσεις».

Στο πλαίσιο αυτό, συμβούλεψε τις ελληνικές αρχές να επιταχύνουν τις έρευνες λέγοντας «βιαστείτε μη μας καπελώσουν από την Κύπρο και ξεφτιλιστούμε».

 

 

Παράλληλα, άφησε αιχμές κατά των ελληνικών αρχών για απουσία αντανακλαστικών.  «Θέλετε να ανοίξουν στόματα; Πώς θα ανοίξουν όταν τα αντανακλαστικά των ελληνικών αρχών δεν είναι γρήγορα; Όταν υπάρχει κοπέλα που απειλήθηκε μέσα στο τμήμα; Θα έρθει η άλλη με τέτοιο κλίμα και τέτοιες καθυστερήσεις να καταγγείλει βιασμό; Αστειεύεστε τώρα;», δήλωσε χαρακτηριστικά

Ο εκνευρισμός του για τις τοξικολογικές

Ο ίδιος εμφανίστηκε ιδιαίτερα εκνευρισμένος, επειδή δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων της 24χρονης.

«Απαράδεκτο να μην έχουν βγει οι τοξικολογικές μετά από 20 μέρες» είπε και διέψευσε τις πληροφορίες περί αποστολής τους σε εργαστήριο της Ελβετίας.

«Είναι δυνατόν το ελληνικό κράτος να στείλει εξετάσεις στην Ελβετία;» διερωτήθηκε, ενώ σε ερώτηση εάν εννοεί ότι υπάρχει σκοπιμότητα πίσω από την καθυστέρηση, τόνισε πως δεν μπορεί να πει κάτι τέτοιο.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ