Με κλάματα στα μάτια η Adele ανακοίνωσε την αναβολή των συναυλιών της - Τι συμβαίνει; (βίντεο)

Η Βρετανίδα τραγουδίστρια ανέβαλε το νέο πρόγραμμα συναυλιών της στο «The Colosseum» στο ξενοδοχείο Caesars Palace, μόλις 24 ώρες πριν από το βράδυ της πρεμιέρας.

Με δάκρυα στα μάτια και εμφανώς καταρρακωμένη η Adele ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram πως οι συναυλίες που ήταν προγραμματισμένες να ξεκινήσουν σήμερα Παρασκευή (21/1) στο Λας Βέγκας δεν είναι έτοιμες και έτσι ακυρώνονται. 

Ποιος είναι όμως ο λόγος που δεν κατάφεραν να τις ετοιμάσουν; 

Όπως είπε η πασίγνωτη τραγουδίστρια σχεδόν η μισή της ομάδα νοσεί με κορωνοϊό.

Συγκεκριμένα ανέφερε: ''Λυπάμαι τόσο πολύ αλλά η παράσταση δεν είναι έτοιμη''.

''Η μισή ομάδα μου έχει Covid και είναι αδύνατον να ολοκληρώσουμε τις παραστάσεις'' τόνισε η Adele, σημειώνοντας πως ήταν ξύπνια 30 ώρες για να σωθεί η παραγωγή αλλά ''μου τελείωσε ο χρόνος''.

''Λυπάμαι, είναι τελευταία στιγμή. Είναι τόσο αναστατωμένη, ειλικρινά ντρέπομαι, λυπάμαι για όλους όσους ταξίδεψαν'', συνέχισε η Adele και πρόσθεσε πως οι συναυλίες που ακυρώθηκαν θα επαναπρογραμματιστούν και πως η παράσταση θα ολοκληρωθεί''.

Θα ήταν οι πρώτες συναυλίες της Adele εδώ και πέντε χρόνια.

Τα εισιτήρια κόστιζαν από 85 έως 685 δολάρια και η ίδια, σύμφωνα με το BBC, πρόκειτο να έχει απολαβές 500.000 λιρών.

Το πρόγραμμα συναυλιών Las Vegas Weekends with Adele ανακοινώθηκε τον Νοέμβριο και η τραγουδίστρια επρόκειτο να κάνει δύο εμφανίσεις κάθε Σαββατοκύριακο μέχρι τις 16 Απριλίου 2022.

Nα σημειώσουμε πως το φαινόμενο του τραγουδιού, αναδείχθηκε τον Μάρτιο του 2021  γυναίκα καλλιτέχνης του αιώνα, με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφήνοντας πίσω τις Μαντόνα, Πινκ και Ριάνα.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ