Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Μας δίνει μία ακόμη γεύση από την σειρά που ετοιμάζει - Πότε θα δούμε τον ''δάσκαλο'' στις οθόνες μας;

Ο Χριστόφορος Παπακάλιατης επιστρέφει στο Mega με μια νέα σειρά που σίγουρα έχει ενδιαφέρον. Ο ''Δάσκαλος'' ξεκίνησε τα γυρίσματα τον Ιούλιο του 2021 στους Παξούς και την Κέρκυρα, προορίστηκε να ξεκινήσει τον Ιανουάριο, όμως τα πράγαμα άλλαξαν. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christopher Papakaliatis (@christopherpapakaliatis)

Όπως όλα δείχνουν ο Παπακαλιάτης θα μπει στα σπίτια μας ξανά την άνοιξη του 2022!

Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε για άλλη μια φορά να μας δείξει φωτογραφίες από τα backstage. Με μια ανάρτησή του στο Instagram έγαψε:'' Επεισόδιο 6 «Μουσικές Καρέκλες» ένα παιχνίδι εξάλειψης που αφορά παίχτες καρέκλες και μουσική.

Το story:

Ένας δάσκαλος μουσικής ταξιδεύει σε ένα μικρό νησί στην εποχή της πανδημίας προκειμένου να στήσει, από την αρχή, ένα Φεστιβάλ μουσικής.

Αντιμέτωπος με τη μικρή κοινωνία του νησιού και όλες τις παθογένειές της, θα βρεθεί μπλεγμένος σε μία ακραία ερωτική ιστορία που θα αποτελέσει κίνητρο για να εκδηλωθούν όλα τα κοινωνικά προβλήματα τα οποία μαστίζουν μια ολόκληρη ομάδα ανθρώπων.

Είναι όλοι συνδεδεμένοι μεταξύ τους και μ’ έναν τρόπο συνένοχοι σε αυτό που θα ακολουθήσει.

ΗθοποιοίΧάρις Αλεξίου, Μαρία Καβογιάννη, Φάνης Μουρατίδης, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Αντίνοος Αλμπάνης, Γιάννης Τσορτέκης, Κλέλια Ανδριολάτου, Ορέστης Χαλκιάς, Γιώργος Μπένος και Δημήτρης Κίτσος 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ